Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jedna lednová jízda autem

2. 02. 2012 | Vaše příběhy
Přibližně před deseti lety v lednu jsem jel autem do Brna. Cestou hustě sněžilo, ale dálnice byla s nižší rychlostí a velkou opatrností sjízdná. Po několika hodinách jízdy jsem byl rád, že jsem v pořádku do Brna dojel. Vyřídil jsem si tam vše potřebné a ani jsem se nenadál a byl večer.

Vydal jsem se na cestu zpět domů, ale jen co jsem vyjel z Brna, husté sněžení se změnilo na ledový déšť, který rychle přimrzal a z dálnice se stávala klouzačka a zanedlouho jsem uvízl v koloně aut jako i ostatní a zdálo se mi, že pneumatiky snad pomalu začínají přimrzávat k vozovce. Čekal jsem tam v autě nejméně hodinu a pak jsem si vzpomněl, že je nedaleko motorest s ubytováním a tak jsem se rozhodl, že se zkusím mezerami mezi auty k motorestu nějak dostat.

Vysypal jsem pod kola trochu písku, který vozím v zimě pro jistotu vždy s sebou a auto se pomalu rozjelo. Přál jsem si v tu chvíli, abych s autem nemusel zastavit, jelikož více písku už jsem neměl. Těch posledních sto metrů, které jsem potřeboval ujet a nějak prokličkovat mezerami mezi auty trvalo snad celou věčnost, alespoň tak mi to v tu chvíli připadalo.

Oddechl jsem si až na parkovišti u motorestu a přál si, aby měli volný pokoj, jelikož jsem byl po náročném dni velmi unavený a nejlepší řešení v tu chvíli pro mne bylo se dobře vyspat. Přešel jsem od auta k motorestu jen několik metrů a i během té chvilky jsem vypadal skoro jako sněhulák. Naštěstí pro mne měli ještě volné pokoje a byli tak hodní, že mi připravili i přes pokročilou hodinu prima večeři a čaj na zahřátí.

Další den jsem se probudil velmi brzy, ale až kolem deváté hodiny jsem mohl pokračovat v cestě zpět domů, jelikož skoro celou noc trvalo, než byla dálnice opět sjízdná. Po příjezdu domů jsem byl rád, že tu chumelenici venku už můžu pozorovat pěkně přes okna a z tepla domova. Na silnicích jsem toho už zažil hodně, ale tuto mou lednovou cestu si budu ještě hodně dlouho pamatovat...

josef7777 - čtenář
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji Vám za pěkné komentáře.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezky napsaný článekSmajlík bylo to pořádné dramaSmajlík naštěstí s dobrým koncemSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ktorý by si mali prečítať všetci hazardéri nielen so svojím životom, ale aj so životmi iných účastníkov cestnej premávky. Keby sa všetci vodiči správali tak zodpovedne ako ty, bolo by na cestách oveľa menej rozbitých áut a oveľa menej zbytočných hrobov.
Želám ti veľa šťastných kilometrov a aby si v zdraví vždy dorazil tam, kam potrebuješ.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles