Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jsem čarodejnice, která si nevěřila

30. 04. 2010 | Vaše příběhy

Stalo se to v roce 1986. Byla jsem na návštěvě u rodičů. Nebydleli daleko, takže jsem na návštěvu přišla někdy tak dvakrát za měsíc, jindy ovšem trebas pouze jednou. Měla jsem již malé syny, kteří byli často nemocní.

Když jsem mamku spatřila, zabolelo mne u srdce a něco mi říkalo, že ji už víckrát neuvidím. Nebyla na ní vidět nějaká viditelná změna. Ani toto varování mne nepřinutilo k tomu, abych jí dala více najevo, že je pro mne nepostradatelná, že ji mám moc ráda za to, co pro nás celý život dělá.

Jak s námi život zatočí. Do týdne jsem měla zdravotní problémy, takže jsem skončila v nemocnici v Českých Budějovicích sama. Byla jsem tam již asi třetí den, když jsem slyšela odpoledne houkat sirénu záchranné služby. Něco mi stále říkalo, jdi se podívat, co se stalo. Co se děje. Jdi tam! Silné nutkání jít jsem měla, ale nakonec jsem přeci jenom podlehla reálnému vysvětlení mysli. A nešla nikam. Odůvodnila jsem si to tím, že by mi řekli, co tam hledám a dívali se na mne jako na blázna.

Druhý den mi přišel taťka s mužem říci, že mamka umřela, měla infarkt. Doma jí bylo špatně, zavolali jí lékaře, ale ten řekl, že má zápal plic, když nemůže dýchat. Otec doktora přesvědčoval, že má mamka již i velice nízkou teplotu, takže o zápal plic nejde. Lékař si vedl stále svoji diagnózu a odjel. Kdyby ji nechal okamžitě odvézt do nemocnice, mohla být mamka ještě mezi námi. Nakonec mamce zavolali záchranku znovu. Vezla ji do nemocnice sanitka, která ji za Trhovými Svinami předávala záhranné službě z Českých Budějovic. Ti ji ještě dovezli do nemocnice. Mamka se ještě probrala, byla při vědomí a zemřela na infarkt.. Říkala jsem si, že mne volala a já jsem její poslední přání nevyslyšela.

Dodnes si vyčítám, že jsem měla svoje podvědomí poslechnout a jít za ním. Nikomu jsem to neřekla, protože by se mi lidé vysmáli, ale je to skutečně tak. Jsem čarodejnice, která si nevěřila.

 

Poliscais – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zatím ještě nejsi, ale budeš-li vnímavá, používat vlastní intuici a budeš hledat...budeš dobrá víla (dobrá a hodná čarodějnice), kterých je v této době moc třeba. Je úžasné takto pomáhat druhým...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
si myslím, že žádná čarodejnice nejsi, ale v každém někdy zapracuje takový ten šestý smysl...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
čarodějnice, prostě to tak v životě funguje, že člověk má předtuchu, stalo se mi to mnohokrát, taky jsem si občas říkala, že zbytečně přivolávám to špatné, ale tím to není.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles