8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kadidlový pleťový olej – přírodní kolagen z Ománu

3. 08. 2022 | Krása
-Komerční sdělení-

Lákají vás přírodní pleťové oleje a nevíte, pro který se rozhodnout? Začněte rovnou tím nejlepším – kadidovým. Kadidlovému oleji z vzácné ománské pryskyřice se právem říká král olejů, božský dar a přírodní kolagen. Má skvělé účinky na kvalitu pokožky, podporuje regeneraci kožních buněk a působí na obnovu kolagenových vláken. Celkově zpomaluje proces stárnutí, je silně protizánětlivý a zmírňuje produkci kožního mazu.

Jestli chcete dokonale využít všechny benefity kadidlového přírodního oleje, musíte vědět, jak ho správně použít. Každý přírodní olej může totiž paradoxně pleť i vysušovat. Vytváří na pokožce tenoučký film, který ji chrání před nepříznivými vlivy okolí. Ale zároveň „přesvědčí“ buňky, že je tuku dostatek a ty přestanou produkovat kožní maz. Pleťové oleje je proto nejlepší nanášet na vlhkou a očištěnou pokožku. Napodobíte tak přirozený mechanismus pleti.

Kadidlový pleťový olej – přírodní kolagen z OmánuPro začátek zkuste olej použít jen několikrát týdně, nebo přidat pár kapek do vaší běžné péče. Nezapomínejte ani na důležitou hydrataci pokožky zevnitř, tedy pitný režim. Pokud je vaše pleť dobře hydratovaná, dokáže olej udržet vlhkost uvnitř epidermis a zabrání tak její ztrátě. Díky velké koncentraci účinných látek je potřeba nanášet jen malé množství oleje. Výborně se vstřebává a nezanechává mastný pocit.

Kadidlový olej v kombinaci s dalšími vhodně vybranými účinnými látkami dokáže s pletí opravdu zázraky. Taková jedinečná péče vysokým obsahem kadidla, výtažků z vzácných mořských řas a rostlinných olejů je k dispozici už i na našem trhu. Trápí vás povadlá pleť bez jasu, drobné vrásky, pigmentové skvrny a pupínky? V nabídce české firmy Luban najdete unikátní suché oleje a olejová séra z kadidla, která vám s těmito nedokonalostmi pomůžou zatočit. Můžete se nechat rozmazlovat přesně podle toho, co vaše pleť právě potřebuje.

Hydratační olej Luban
Kadidlový pleťový olej Luban - vyživující dokonale regeneruje a vyživuje pleť, dodává jí pružnost a minimalizuje jemné linky a vrásky. Dokáže si poradit i s poškozením, které způsobilo nadměrné sluneční záření.

Kadidlový pleťový olej Luban – hydratační zabraňuje ztrátě vlhkosti a hloubkově hydratuje. Sjednocuje tón pleti a vyrovnává pigment. Zlatavé hedvábné oleje s jemnou strukturou si určitě zamilujete. Nádherně voní, lehce se nanáší a rychle se vstřebají. Pleť je už po prvním použití kadidlového pleťového oleje sametově hebká na dotyk a glow efekt zaručený. A je tu ještě další bonus, proč si z široké škály přírodních olejů vybrat právě kadidlový. Kadidlo má pozitivní vliv na lidskou psychiku a je oblíbené u aromaterapeutů. Působí relaxačně a spolehlivě pomůže při depresi či špatné náladě. Podpořte svůj mladistvý vzhled a zároveň zrelaxujte mysl. Užijte si prosluněné letní dny s krásnou vůní kadidla.

Kadidlová kosmetika Luban

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Velice zajímavý článek o kadidlovém pleťovém oleji, popravdě o něm slyším poprvé a zkusím si o něm něco více zjistit. Líbí se mi, že patří mezi přírodní oleje, které ráda používám. Nyní patří k mým oblíbeným nimbový olej od značky Hillvital, který jsem objevila na tomto webu https://zivotavyziva.cz/neem/ a jeho účinky jsou báječné.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles