8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam v Evropě s dětmi, aby se nepřestaly po chvíli bavit

3. 11. 2016 | Evropa
První podzimní svátek spojený s prázdninami mají děti za sebou, nyní nás čeká svátek další. Dobrá zpráva je, že Den boje za svobodu a demokracii (17. 11. 2016) vychází na čtvrtek. Tím pádem se dá opět pojmout jako prodloužený víkend, který lze využít k výletu za hranice a netradičními zážitky.

A kam s dětmi vyrazit?


Na prodloužené víkendy do zahraničí se stále častěji vydávají nejen rodiče, ale i prarodiče. Není jednoduché vybrat aktivity, které by děti nepřestaly po chvíli bavit. Naštěstí existují místa, která budou zábavně rozvíjet jejich kreativitu i fantazii.

5 míst pro děti, kde učení je hrou


Sea Life Deutschland1. Malým podmořským vědcem v Berlíně

Jak se žije v podmořském světě, odhalíte v berlínském Aquadomu, největším světovém akváriu, kde žije na 5000 podmořských tvorů. Děti si mohou sáhnout na živého kraba, podívat se, jak vypadá žralok, chobotnice, medúza, mořský koník a další tvorové, kteří se objevují i na seznamu ohrožených druhů. V Aquadomu vás ani déšť nepřekvapí, protože celý prostor je krytý.

2. Na chvíli horolezcem v berlínském MountMitte
Nabídněte dětem trochu adrenalinu. Lanové centrum MountMitte v Berlíně je navržené pro odrostlejší děti i dospělé. Překročit své limity můžete na 90 překážkách různých úrovní. S odborníky se můžete zúčastnit jednoho z šesti kurzů, které nesou název slavných hor, a vy se můžete vydat na Matterhorn nebo na Kilimandžáro. Jedinou podmínkou pro lezení je, aby návštěvníci byli starší sedmi let a dosahovali výšky 130 cm.

3. Historie hrou v tajemném vídeňském labyrintu

Jestliže jste ve Vídni jen na skok a nemáte čas trávit celý den v zábavním parku, můžete své ratolesti zabavit v bludišti v Schönbrunnu, ve kterém se bavila samotná císařská rodina. Kromě hledání cesty ven, narazíte i na dvanáct znamení zvěrokruhu. Nedaleko bludiště leží labyrint se šplhacími tyčemi, hádankami a vodními chrliči. Děti se mohou rozptýlit hned na 14 herních stanicích, a to od jednoduché úrovně po složitou.

4. Za žraloky i opicemi do Vídně
Haus des Meeres je domovem až 100 000 zvířat. Nechybí tady piraně, mušle, krabi či korály, jednomu z největších rakouských akvárií dominují žraloci a mořské želvy, které si volně plavou v nádrži o objemu 300 000 litrů, a v sekci terarijních zvířat spatříte krokodýly, jedovaté hady a ještěry. V pavilonu tropů se vám nad hlavou volně proletí ptáci nebo kolem vás nepozorovaně projdou opice.

5. Po stopách Vinnetoua do Drážďan
Milujete legendárního Vinnetoua a jeho věrného přítele Old Shatterhanda? Pak se vydejte do Drážďan, do Muzea Karla Maye, které spatřilo světlo světa už v roce 1928 a dnes se chlubí vzácnými indiánskými sbírkami, literárními poklady, suvenýry z cest i osobními předměty samotného autora.

Zdroj: Free Europe
Foto: Sea Life Deutschland


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
"aby se NEPŘESTALY po chvíli BAVIT" nebo "aby se NEZAČALY po chvíli NUDIT"Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
asi to mělo znít- nudit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles