8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásná pleť díky kadidlovému oleji. Krásně voní a opravdu funguje

19. 07. 2022 | Krása
-Komerční sdělení-

Věděli jste, že kadidlo má kromě krásné vůně taky spoustu pozitivních účinků na pleť? Voňavou pryskyřici ze stromů Boswellia používají lidé už od pradávna. V Africe, Indii a Arábii považují kadidlo za božský dar nejen kvůli jeho omamné vůni a aromaterapeutickým účinkům, ale i pro jeho schopnost dezinfikovat a očisťovat.

Říkají mu také přírodní kolagen a to díky jeho pozitivním účinkům na pleť. Nedala na něj dopustit třeba královna ze Sáby nebo královna Kleopatra. Obě byly vyhlášené krasavice a znalkyně přípravků na zkrášlení pleti. Kadidlo používaly hlavně ve formě oleje, balzámů a mastí. Kadidlo se dnes opět dostává do kosmetických přípravků a je oceňovanou přírodní surovinou, která se stále získává tradičním způsobem.

 Jaké jsou tedy účinky kadidla na pokožku, prokázané moderními studiemi?

kadidelniceÚčinky kadidla na pleť


    • Účinné látky obsažené v kadidle blahodárně působí na obnovu kolagenových vláken a podporují regeneraci kožních buněk. Tím se zlepšuje celková elasticita pleti a zpomaluje proces stárnutí.
    • Kadidlo má antiseptické vlastnosti a spolehlivě ničí baktérie. Urychluje tak proces hojení pupínků, drobných ranek, odřenin, popálenin a jizviček po akné.
    • Účinné látky v kadidle regulují produkci kožního mazu a zabraňují nežádoucímu lesku.
    • Kadidlový olej pomáhá sjednocovat barevný tón pleti, zesvětluje pigmentové skvrny a předchází tvorbě nových.
    • Kadidlo zklidňuje podrážděnou pokožku a pokožku po poštípání hmyzem.



Ještě jste o kadidlu neslyšeli a zaujaly vás jeho jedinečné účinky na pleť? kosmetika Luban


Česká firma Luban, která se specializuje na přírodní kosmetiku z kadidla a kadidlové oleje, pro vás z Ománu dováží a zpracovává ten nejkvalitnější jemný kadidlový olej. Ve spojení s účinky dalších přírodních olejů, extraktů z mořských řas a squalanu představuje kadidlová kosmetika Luban jedinečnou přírodní péči o pleť.

Vaši pleť můžete rozmazlovat přesně podle toho, co právě potřebuje. Kadidlový pleťový olej Luban - vyživující dokonale regeneruje a vyživuje pleť, dodává jí pružnost a minimalizuje drobné vrásky. Kadidlový pleťový olej Luban – hydratační zabraňuje ztrátě vlhkosti, sjednocuje tón pleti a redukuje pigmentové skvrny. Dokáže také napravit poškození způsobené slunečním zářením. V létě určitě oceníte Kadidlový hydrolát Luban s chladivým efektem. Zklidní pokožku, osvěží a také reguluje produkci kožního mazu, čímž zabraňuje nadměrnému lesknutí obličeje. O vaše rty a ruce se postarají balzámy z kadidlového oleje a bambuckého másla, obohacené kapkou esenciálního oleje z damašské růže.

Kadidlová kosmetika Luban je čistě přírodní, bezvodá a neobsahuje žádné chemické konzervanty ani alkohol. Vyrábí se v české certifikované laboratoři. Trápí vás jemné vrásky, pigmentové skvrny a unavená mdlá pleť? Kadidlo si s tím dokáže poradit. Vaše pleť bude po použití kadidlové kosmetiky zářivá, sametově hebká a glow efekt zaručený. A jako bonus krásná vůně, která povzbudí i vaši mysl. Česká kadidlová kosmetika z ománského kadidlového oleje je dermatologicky testovaná a čistě přírodní.

Kadidlová kosmetika Luban

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Krásná pleť díky kadidlovému oleji. Krásně voní a opravdu funguje:

Krásná pleť díky kadidlovému oleji. Krásně voní a opravdu funguje
Krásná pleť díky kadidlovému oleji. Krásně voní a opravdu funguje
Krásná pleť díky kadidlovému oleji. Krásně voní a opravdu funguje
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vnímání vůně je subjektivní záležitost.... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles