8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásné a zdravé vlasy i po slunění: Zahajte regenerační program

30. 08. 2016 | Péče o vlasy
Pokud jste během léta a obzvláště na dovolené v teplých krajinách nevěnovali vlasům dostatečnou péči a ochranu, konec léta vás pravděpodobně zastihne s vysušenými, roztřepenými vlasy bez lesku a života. Intenzivní sluníčko, mořská či bazénová voda a přechody z klimatizovaných prostor do letního parna – to vše zanechává na vlasech viditelné následky. Konec léta se nezadržitelně blíží, a pokud nechcete chodit celý podzim s nevzhledným chemlonem na hlavě, je nejvyšší čas zahájit regenerační program.

Horké letní dny plné slunečních paprsků dokážou v kombinaci se slanou vodou či chlorem udělat z jinak krásných a zdravých vlasů nepoddajnou změť vysušených pramenů. Platí, že vždy je lepší být připraven a vsadit na prevenci, než se snažit napáchané škody napravit. Pokud už však léto na vaší hřívě zanechalo nesmazatelnou stopu, je na takové rady pozdě. Obrníte-li se trpělivostí a vytrvalostí, se správnou péčí na míru je možné vlasům navrátit jejich původní pružnost, lesk a sílu. Pamatujte, že okamžitý návrat ke kadeřím plným síly není možný, je třeba tomu obětovat úsilí i čas.

návštěva kadeřeníkaNávštěva kadeřníka po létě je nutná


První bod regeneračního programu je jasný: návštěva kadeřníka! Ten vás zbaví roztřepených konečků a dostane vlasy z nejhoršího. Nebraňte se většímu zkrácení, než je obvyklých pár centimetrů na zastřižení konečků. Po létě je to opravdu nutnost. Tato oběť vám bude vynahrazena oživenými, posílenými vlasy, které se vzpamatují rychleji a začnou se pomaličku vracet do původní kondice. Návštěvu kadeřníka zbytečně neodkládejte a vyrazte k němu co nejdříve po návratu z dovolené. Hříva musí být připravená na podzimní plískanice a výkyvy počasí, které jí také dají zabrat.

Výživa a intenzivní reparace


Důležitý krok číslo dva je vybrat intenzivně regenerační, ale zároveň šetrně pečující kosmetiku, která už tak znavené kadeře nezatíží, pouze jim dodá potřebné stavební látky a vitaminy. „Po slunečném létě, ať už jste si ho užívala u moře, nebo jste dovolenou trávila v Čechách, je nejlepší kombinací vyživující péče a zastřižení konečků. Nechte si od kadeřníka poradit a nechte ho posoudit stupeň poškození. Podle toho vám doporučí větší či menší zkrácení,“ radí vlasová expertka Monika Plachá.

Dopřejte jim oddech


Po létě bychom měli být k vlasům maximálně šetrní a nezatěžovat je více, než je nezbytně nutné. Pokud vám sluníčko a letní koupání vyšisovalo barvu a rádi byste jí vrátili původní sytost, s permanentní barvou raději chvíli počkejte a sáhněte raději po tónovacích přípravcích. Ty vlasům propůjčí intenzivní barvu a lesk, aniž by je zatěžovaly. Na čas si také dejte pauzu od elektrických vlasových pomocníků, jako je fén, žehlička, kulma a další stylingové přístroje. Celý proces regenerace tím urychlíte. Vyvarujte se také razantního pročesávání mokrých vlasů. Místo toho je jen zlehka vysušte jemnými přítlaky ručníku a nechte volně proschnout.

Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Též nedám na Donnuhair dopustit! Nejen že mám daleko lepší kvalitu vlasů a nepadají mi tolik ale vyhovuje mi její užívání, zobnu si 1.tobolku denně a hotovo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Po létě vždy regeneruju DonnouHair.Smajlík Mráz mi neničí vlasy tak jako letní sluníčko. Donna je super!
Obrázek uživatelky
profil
Po létě jsem měla vlasy suché a dost roztřepené konečky. Konečky jsem střihla Smajlík a na kvalitu vlasů začala užívat DonnuHair, už ji užívám 2.měsíc a výsledky jsou rozhodně vidět! Vlasy se lesknou a netřepí, užívám dál Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles