Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuchařka pro (úplné) začátečníky

26. 08. 2014 | Knižní tipy
Název knihy:
Kuchařka pro (úplné) začátečníky
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2014
Brožovaná vazba
Formát: 170x243 mm
Počet stran: 72
Cena: 149 Kč

Neumíte vařit, ale chcete to zkusit? Nebojte se toho! Naše jednoduchá a srozumitelná kuchařka vás v mžiku naučí ta nejoblíbenější jídla "jako od maminky". Zvládnete uvařit polévky, upravit maso či přichystat lahodný zeleninový salát. Všechny recepty obsahují přesný rozpis surovin pro jednu osobu. Postupy jsou popsány krok za krokem formou názorných nákresů, takže připravit si dobré jídlo dokáže opravdu každý. Tak se do toho pusťte, přejeme dobrou chuť!

Kuchařka pro (úplné) začátečníkyUkázka z knihy Kuchařka pro (úplné) začátečníky:


Segedínský guláš s knedlíkem

Doba přípravy: 50 minut

Suroviny:
150 gramů veprové plece nebo libového bůčku
1 ks cibule
1 lžíce sádla
1 lička mleté sladké papriky
½ lžičky soli
Špetka kmínu
1 dl vody
150 gramů kysaného zelí
1 dl zakysané nebo sladké smetany
1 lžička hladké mouky

Postup:
1. maso pokrájíme na kostky.
2. Cibuli nakrájenou na kostičky osmažíme na sádle
3. Přisypeme papriku, zamícháme
4. Vložíme maso a opečeme asi 5 minut
5. Posolíme a přidáme kmín
6. Podlijeme vodou a dusíme asi 15 minut. Občas zamícháme
7. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené kysané zelí a za občasného míchání dusíme vše do měkka (cca 15 minut).
8. Mouku rozmícháme ve smetaně
9. Přilijeme k masu a zamícháme
10. Za občasného míchání ještě povaříme 3 -4 minuty. 


Tuto knihu Kuchařka pro (úplné) začátečníky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Fragment.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !