8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa

4. 02. 2022 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

NASERVÍRUJTE PSOVI GRANULE Z ČERSTVÉHO MASA


Trendy ve výživě našich psích parťáků hovoří jasně – páníčci se už dávno nespokojí pouze s pohodlím, které jim granulované krmivo zajišťuje. Prim hraje aktuálně důraz na kvalitu, v poslední době ovšem vstupují ho hry ještě další důležité veličiny, a to chutnost a stravitelnost.

Průlom v oblasti výživy proto představují krmiva, která prospívají zdraví a současně uspokojují instinktivní lásku psů k masu. Jak by tedy takové granule „nové éry“ měly vypadat? „Sahejte po krmivech z čerstvého masa,“ radí výživový specialista Martin Kváš.

Moderní směry ve výživě psů stále více kopírují trendy v lidském stravování. Roste důraz na složení a původ potravin, a to jak na talíři, tak v misce. Lidé si zkrátka stále více přejí, aby pro psy bylo krmení opravdovým chuťovým zážitkem. A protože se stále jedná o šelmy (i když tak rozvalení na gauči mnohdy nevypadají), nejvíce je potěšíte granulemi, které uspokojí jejich přirozenou lásku ke šťavnatému kusu masa.

krmivo CarniloveChutné a zdraví prospěšné


„Naprostou špičku v aktuální nabídce granulí představují krmiva, která mají ve svém složení vysoký podíl čerstvého masa. Sem patří například krmiva Carnilove True Fresh, která obsahují dokonce 60 % čerstvého masa. Šetrné zpracování surovin zachovává nezaměnitelnou a tolik lákavou chuť a vůni masa, což dělá z granulí extrémně chutnou pochoutku. Krmiva této řady jsou vhodná i pro pejsky s menším apetitem, kteří potřebují k misce trošku přivábit,“ radí odborník Kváš.

Tím však výčet výhod čerstvého masa v psím krmivu nekončí. „Čerstvé maso vyniká výjimečnou 95% stravitelností a zvyšuje tak stravitelnost granulí jako celku. Takové krmivo působí pozitivně na zdraví trávicího traktu a podporuje imunitu,“ vysvětluje Martin Kváš. Dodává také, že „fresh“ zdroje proteinu vynikají vysokým obsahem kvalitních aminokyselin, důležitých stavebních látek organismu.

krmiva Carnilove

Lokální kvalita


Jak bylo řečeno, pro páníčky je kromě chuti a stravitelnosti důležitá také kvalita. Podle čeho tedy takové „ideální“ granule poznat? Zaměřte se na místo jejich výroby a původ surovin. Nejbezpečnější volbou jsou krmiva vyráběná v Evropské unii ze surovin pocházejících z kontrolovaných chovů.

„Surovin, které procházejí přísnými kontrolami Evropské unie, jsou prokazatelně zdravotně nezávadné. Vybírejte proto krmiva, u kterých znáte původ výroby i položek ve složení. Mezi krmiva s pečlivě volenými ingrediencemi té nejvyšší jakosti patří například už zmiňovaný Carnilove True Fresh. Hovězí a krutí maso dodávají lokální farmáři z Čech nebo severního Rakouska. Mořské ryby pochází z udržitelného rybolovu v norských a skotských mořích, ty sladkovodní zase z evropských rybích farem. Od ověřených evropských dodavatelů pochází i další dary přírody jako zelenina, ovoce a byliny,“ udává Martin Kváš. A doplňuje: „Granule s čerstvým masem zkrátka představují novou cestu k výživě psů. Ocení je všichni, komu na chutnosti a kvalitě záleží.“

www.carnilove.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa:

Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
Kvalitní krmivo, které skvěle chutná? Granule z čerstvého masa
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !