8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvído slaví narozeniny! Oslavte je spolu s ním

22. 08. 2022 | Výchova
-Komerční sdělení-

Kvído od Albi je vzdělávací koncept plný zábavných her a didaktických pomůcek určený dětem od narození do 10 let. Podporuje jejich všestranný rozvoj.

A protože letos Kvído slaví 5. narozeniny, připravil si pro děti na webu www.kvido.cz 5 zábavných soutěžních aktivit. Tak se do nich zapojte, na výherce čeká balíček pro malé objevitele. Kromě toho se s Kvídem můžete až do října potkat na několika rodinných akcích a výletech. Sledujte www.kvido.cz a vyberte si ten svůj. Od 22. 8. do 11. 9. 2022 pak na prodejnách Albi pořídíte všechny Kvídovy produkty se slevou, stejně tak na e-shopu. Přijďte se vybavit do školy. Učení s Kvídem není nuda!


Vybíráme z Kvídových novinek


Sešitová únikovka
Sešitová únikovka
 – Cesta do pohádky
Vydej se do pohádkové říše, kde se chystá velkolepá oslava narozenin. Deset pohádkových bytostí se ale na oslavu nemůže dostavit a ty máš za úkol dárky od nich předem vyzvednout. Zvládneš cestou překonat všechny nástrahy?
Albi, 99 Kč


Sešitová únikovka
– Cesta za dinosaury
Společně s kamarády se ocitáte v tajuplné zemi, kde potkáváte různé druhy dinosaurů. Ne všichni jsou ale hodní a přátelští! Dokážete se dostat zpátky domů?
Albi, 99 Kč

LCD tabulka Kvído

Kreslicí LCD tabulka
Ideální na cesty i na doma. Můžete na ni kreslit, psát vzkazy nebo hrát malovací hry, aniž byste potřebovali papír. Kresba či nápis na tabulce svítí do té doby, než zmáčknete mazací tlačítko. Poté se vše smaže a pokračujete s čistou plochou.
Albi, 249 Kč


V kostce
Na každé ze 60 ilustrovaných karet jsou znázorněny informace z určité oblasti (Česko, příroda, písmenka). Hráči mají patnáct vteřin, aby si toho z ní zapamatovali co nejvíce, a zvládli pak odpovědět na jednu až dvě vylosované otázky.
Albi, 449 Kč


Příroda v kostce



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !