8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Literární a jiné poklesky Miloše Kopeckého

19. 11. 2011 | Novinky
Tento snímek natočil Miloš Kopecký v lednu 1983 v pražském Divadle hudby za účasti publika. Skvělý a oblíbený herec, který za svou dlouhou kariéru vystřídal několik pražských divadelních scén včetně Národního divadla (nakonec zakotvil v Divadle na Vinohradech), jej pojal jako osobní zpověď a hlasité přemýšlení o věcech, které zajímaly diváky.

To vše s šarmem a humorem sobě vlastním. U mikrofonu mu asistovala tehdejší televizní hlasatelka a jeho přítelkyně Anna Wetlinská.

Nahrávka potěší nejen milovníky divadla a pamětníky slavné Kopeckého role doktora Štrosmajera z Dietlova TV seriálu Nemocnice na kraji města, ale i mladší generaci, která zná tohoto herce z jeho četných filmových rolí.

Uslyšíte:

Monolog o tématu večera, Přichází mládí a krása – Anna Wetlinská, O lásce, a té první zvlášť, O alkoholu, O štěstí a o věku, Odpovědi na dotazy z publika:
O volném čase a o psech, Co poradím dceři a o manželství, O čtení a o knížkách, O žárlivosti, věrnosti, vlastenectví a o tom, co mám rád, Co soudím o mladé generaci, O skleróze, o věku a stárnutí, Blues hazardního hráče (závěrečná píseň)

Účinkují:
Miloš Kopecký a Anna Wetlinská



Zdroj: Supraphon


Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !