8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Móda pro plnoštíhlé aneb XXL barevně

6. 07. 2008 | Trendy
Ženy, které nejsou předurčeny pro postavu modelky, nemusí vůbec své křivky halit do volného oblečení a tmavých barev. Kriteria na oblečení pro plnoštíhlé jsou stejná jako u hubeňourů – oblékejte se vkusně, zdůrazněte svoje přednosti, dbejte na svoje pohodlí a na to, aby oblečení odpovídalo vašemu životnímu tempu a naturelu.

Nebojte se ukázat svou ženskost! Vrstvěte, kombinujte barvy. Na léto si pořiďte vzdušnou delší sukni nebo ¾ kalhoty, které můžete zkombinovat s příjemnou lehkou tunikou. Volte splývavé materiály.

Užijte si barevné léto a nezapomínejte

– mít "špíčky" je normální!



Inspiraci přináší Maxxi Quelle


XXL barevněXXL barevně














XXL barevněXXL barevně














móda pro plnoštíhlémóda pro plnoštíhlémóda pro plnoštíhlémóda pro plnoštíhlé














XXL barevněXXL barevně














XXL barevněXXL barevně

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
všechny příspěvky mi mluví z duše. vsadila jsem na tyrkys, žlutou i červenou a myslím, že s dobrým střihem je to fakt lepší než to čím nás tu krmíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemůžu si pomoct, ale nadpis článku neplsňuje anu jednu z věcí, co sliboval. Čekala jsem, že tu budou opravdu silné ženy. Tyhle mi příjdou štíhlé a nemají nějak extra co zakrývat. Ráda bych tu viděla článek, kde jsou opravdu obézní paní a slečny. Dále ty barvy. Miluju barvy a těšila jsem se, že zde načerpám inspiraci, ale nevidím tu nic takového. Barevná škála je tak obrovská, tak proč se omezovat jen na tyto šedivé barvy?
Obrázek uživatelky
profil
Tak si myslím, že to bude chtít koupit barvy a pomoci tomu trošku jinak. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s Vodenou-taky nevidím žádnou pestrost.Taky jsem používala jenom tyhle barvy.Ale ted pracuji ve škole a všichni jsou minimalně o 15let mladší.Tak jsem se mezi nima odvážila a nosím barevná věci.Nebojím se jít do oranžové,žluté....Je to super v 43l.a dost velký váze se odvázat.Zkuste to taky.Stojí to zato.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles