8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Myslivecká kuchařka

24. 09. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Myslivecká kuchařka
Autor: Jaroslav Palas
Nakladatelství: Euromedia Group, Ikar
Datum vydání: srpen 2011
Vázaná vazba
Počet stran: 152 str.
Formát: 152 × 207 mm
Cena: 214 Kč

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající ikar-jaroslav-palas-myslivecka-kucharkachuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů.

Bažant na černém pivu, daňčí filátka po staročesku, divoká husa na kapustě, divoký králík na houbách, dušená kančí játra, francouzská zvěřinová paštika, Hubertova omáčka k studené zvěřině, jelení hřbet s ořechovou krustou, kančí karbanátky, koroptev ve vinných listech, lovecké topinky, mufloní závitky, pečené sluky, srnčí řízky s bylinkami, zajíc na rožni...

Autor:
Ing. Jaroslav Palas se narodil v roce 1952 v Bruntále. Vystudoval střední zemědělsko-technickou školu a pak Vysokou školu vinařskou v Plovdivu. Je třicet let šťastně ženatý s manželkou Jiřinou, se kterou má syna Jana. Je předsedou Českomoravské myslivecké jednoty. Jako myslivec dodržuje tradice, zákony, miluje les i zvěř. K jeho velkým zálibám, pokud má čas, patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v této kuchařce, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám.

Tuto knihu Myslivecká kuchařka koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Bux.cz.

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Myslivecká kuchařka:

Myslivecká kuchařka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !