8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naučte se mít ráda!

5. 02. 2010 | Krása

Procházím ulicí, míjejí mě lidé různého pohlaví, různého věku. Hubení, štíhlí, vysocí, malí… A jako ženská si prostě všímám své konkurence – žen. Kterákoliv kolem mě projde, závidím jí. Jedné závidím oči, druhé vlasy, třetí výšku, čtvrté postavu. A pak se postavím před zrcadlo a říkám si – proč prostě nemůžu být taky tak hezká jako ostatní? Proč nemůžu být jako ony?

Támhle mám vyrážku, tuhle mám kila navíc, tam bych toho mohla mít víc, vlasy mám řídké. Neustále se mi na sobě něco nelíbí. Jistě míváte taky takové pocity, milé ženy (možná i muži). Jak se s těmito pocity vyrovnat? Naučte se mít ráda sama sebe! Stoupněte si před zrcadlo a pro změnu na sobě nehledejte nedostatky, ale věci, které se vám samotné na vás líbí. A klidně se i nahlas pochvalte! Máte krásně bílé zuby? Usmějte se! Ty přece nemívá každý! Máte zajímavou barvu očí? I tu na Vás může kdokoliv obdivovat.
liceniNaučte se mít ráda své vlastní tělo, vnímat jeho přirozenou krásu. Není přece důležité nakoupit kilogramy nejkvalitnější a nejdražší kosmetiky, strávit hodinu u zrcadla a dokonale se namalovat. Nepotřebujete ani sedět každý měsíc u kadeřníka, abyste se mohla cítit krásná! Stačí otevřít oči a podívat se na své tělo z jiného úhlu pohledu!

A teď přijde krok druhý. Nechte se obdivovat někým jiným – partnerem, rodiči, mladší sestrou, kamarádkou. Prostě kýmkoliv (pejskem teda ne, ten vám toho moc nepoví:) )

Zeptejte se jich upřímně, co se jim na Vás líbí! Věřte tomu nebo ne, ale naše drahé polovičky nás podle studií vnímají krásnější, než si ve skutečnosti dokážeme sami připustit! Možná, že na sobě objevíte krásné prvky, o které byste se jinak ani nezajímala. Každý má svou přirozenou krásu, ať už navenek nebo uvnitř. Co můžeme závidět modelkám? To, že se nikdy pořádně nenají? Že bez make-upu je ostatní ani nepoznají? Každá žena je krásná, ale je potřeba utvrdit se v tom tam někde uvnitř, ve vašem nitru.


A kdo ví, když Vás lidé míjejí na ulicích, určitě si také říkají, jak Vám závidí Vaše bohaté vlasy, pěkný dekolt, jiskřivé oči a nebo charisma, které z Vás vyzařuje!


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je pravda, že málokterý člověk je sám se sebou
spokojen. Měli bychom se to naučit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles