8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Objevujte krásy Kanady? Jak? Z vlaku!

20. 03. 2009 | Amerika

Kanada je pokládána za zemi rozprostřenou mezi dvěma oceány, za místo, kde se lidem nejlépe žije. Není divu - kouzelná příroda, nevyčerpatelné zásoby pitné vody, obrovské plochy velehor, bohatá ložiska nerostů, množství zvěře a především lidé, jejichž nejcharakterističtějším rysem je tolerance. To všechno dohromady je Kanada.

Vydejte se poznat její východní část po jedinečné železnici položené v průsmycích Skaliských hor. Cestování vlakem po krásách světa je nezapomenutelná zkušenost. A cesta do Kanady obzvlášť. Silný dojem z cesty umocňuje romantická příroda a scenérie skal vinoucích se mezi Vancouverem a Jasperem, z třpytících se jezer a nespoutaných peřejí řek


Poznávejte krásy Kanady z pohodlí luxusního vlaku Cestu si také můžete zpříjemnit dobrým jídlem, pitím či čtením. Těmito službami by měl disponovat každý lepší či dálkový vlak.

A co dál?


Samozřejmě, že nejen cesta samotná pro vás bude inspirací. Jakmile dorazíte do Kanady, čeká na vás spoustu zajímavostí, aktivit a programů, které tato unikátní země nabízí. Města Vancouver, Whistler, Jasper nebo třeba Lake Louise lákají turisty k jejich prohlídce, luxusní lodi směrem k Aljašce nabízejí vydat se na cestu skrz druhou největší zemi světa od Pacifiku k Atlantiku… Projevte přání a bude vám splněno…

Jestliže jste spíše samotáři, stačí pouze půjčit si auto a zajet si, kam se vám zlíbí. Mezi další lákadla patří například vyhlídkové lety, výlety za velrybami, medvědy či výlet ke světoznámým Niagarským vodopádům. Z této široké nabídky výletů si jistě vybere každý, od rekreačního turisty po turistu aktivního a náročného.

 

Kanada je nádherná země Kanada nabízí zajímavé výlety. Třeba ten za velrybami!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A co ceny?


Ceny jsou úměrné zážitkům, které na vás čekají. Jestliže toužíte po dobrodružství, pak neváhejte a začněte šetřit. Ceny vlakových jízdenek na šest nocí se pohybují v průměru kolem 40.000,- Kč. Vyrazit můžete ale také letadlem. Ceny jízdenek i letenek se pohybují dle aktuální nabídky na trhu.

Co říci? Šťastnou cestu a hodně zážitků vám přeje Chytrá žena!


Zdroj:  Dovolená snů

Alena Rašková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek o krásné romantické přírodě.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles