8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Od toho chlapa ruce pryč!

21. 10. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Sendvičová rodina
Autoři: Natasha Burton, Julie Fishman, Meagan McCrary
Nakladatelství: Lucka Bohemia
Počet stran: 248
Rok vydání: 2013
Cena: 269 Kč

Najít správného chlapa dá někdy pořádnou fušku. I když věříte, že je to ten pravý, s kterým chcete prožít svůj život a mít s ním děti, může se z něj po čase vyklubat sobec, hulvát, infantilní kluk nebo sebestředný narcista. Dalo se tomu předejít?  Všímaly jste si varovných signálů, které by vás včas upozornily – od toho chlapa ruce pryč?! Možná jste přehlížely, jak musí každé rozhodnutí probrat s maminkou. A že vás vlastně nepředstavil svým přátelům?

Od toho chlapa ruce pryč! Podezřele často si holil celé tělo a po sexu se choval jaksi zvláštně. Utečte včas, ušetříte si tak mnoho promarněných měsíců. Tato fascinující kniha vám pomůže vyhnout se katastrofálnímu omylu. Najdete v ní 200 varovných signálů v chování mužů, které byste za žádných okolností neměly ignorovat. Maminčin mazánek, nemehlo, surovec, panovačný hlupák či kariérista, který vás pouze vodí za nos. To vše dokážete odpozorovat a vyhnout se pozdějšímu zklamání. Jen je třeba vědět, jak na to.

Po přečtení této knihy se budete na muže dívat bez růžových brýlí a dobře si rozmyslíte, jestli ty jeho malé nevinné chybičky nejsou náhodou předzvěstí katastrofy. Autorky populárního amerického blogu The Little Black Blog of Big Red Flags spojily síly a svůj hit vydaly knižně. Vlastní zkušenosti ze vztahů a stovky příspěvků na blogu od čtenářek sepsaly do vtipné sbírky moudrostí plné neocenitelných rad. "Ohromná kniha. Milujeme ji!" napsal světoznámý magazín Elle.

Více informací nejen o této knize Od toho chlapa ruce pryč! se dozvíte také na stránkách
nakladatelství Lucka Bohemia.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
alespoň myslímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a poučné počteníčko Smajlík to mi nesmí chybět Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles