MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Originální dekorace na stěny i nábytek

17. 10. 2011 | Moderní bydlení
Nepatříte zrovna mezi zručné kreslíře a rádi byste ozdobili svou zeď či nábytek pěkným motivem?  Nebaví vás už bílé stěny?  Anebo toužíte po okamžité změně a v podstatě bez práce? Pro vás všechny by mohly být nejvhodnějším řešením  samolepky! Moderní design během chvíle změní prostor k nepoznání! Objevte i vy jejich kouzlo a mnohostranné použití!

Dekorace můžete používat na stěny, sklo, dlaždičky, plast, kov, na vše, co má hladký povrch. Vybírat můžete z  květinových nebo geometrických vzorů, z ornamentů, z různých typů siluet a také z  dětských motivů. Samolepicí fólii lze opakovaně používat, jednoduše se nalepí a zase odlepí. Díky speciálnímu lepidlu ani při přelepování nepoškodíte podkladovou plochu.

samolepky na zeďVelkoplošné samolepky nabízejí atraktivní a dynamické motivy, snadno se aplikují, a umožní okamžitou změnu s maximálním efektem. Snad toto vše přispělo k tomu, že se staly velkým hitem nejen u nás, ale po celé Evropě. Archy samolepek jsou nejběžněji o velikosti 65 na 85 cm a obsahují i několik typově stejných motivů, které se dají použít i jednotlivě. Stačí jen sejmout libovolný motiv z archu a aplikovat dle našeho vkusu ať již na stěnu, či na nábytek. Postavy vypadají velmi originálně např. na lednici či myčce, ze které tak rázem uděláte zajímavý solitér.

Z nových designů nás zaujaly zejména motivy postav, většinou jde o siluety v černé barvě, které po aplikaci na stěny či nábytek zaujmou na první pohled. Zvláště vtipně vypadají postavy hudebníků a „pařmenů“, které jistě upoutají zejména mladší generaci. V nabídce jsou i samolepy  životní velikosti postav.

samolepky na zeďPro romantiky bychom doporučili ozvláštnit prostor květinovými či rostlinnými motivy, které se vyrábějí v různých barvách i variacích. Při aplikaci doporučujeme použít kousek motivu na nábytek a z něj pak pokračovat i na stěnu. Výsledný efekt je velmi originální a zaručeně přitáhne pozornost vašich návštěv. Jednotlivé květiny se dají použít i na dlaždičky v koupelně či na kuchyňské lince.

Pro děti je připraveno rovněž množství motivů. Pro nejmenší je na výběr z oblíbených motivů s krtečkem, dále z autíček, zoologické zahrady, exotických zvířátek či těch běžných domácích zvířátek, z lodiček a vodního světa, dinosaurů... Vše krásně barevné, veselé a sladké, jak to mají děti rády.
Pro ty starší děti je u hotových dekorů připraveno modernější pojetí, ve stylu graffit, například s nápisy princess či salsa. Teenageři si mohou vybrat z motivů skate, snowboard, kol či různých známých značek typu Vehicle, Symphony a Represent.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bankovky a 5x střibrne, včera to byl tedy větší mazec Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
3x , ale za ten cas by som aj inde nasla a mozno este viac
Obrázek uživatelky
profil
5x stribrnak a nakonec zlatacek
Obrázek uživatelky
profil
Tak co to je za spravedlnost?????

někdo má 7 a někdo jen 2x

někdo nic

jakto tedy posílají?????
Obrázek uživatelky
profil
5 kusů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles