Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Změna je život, převlékněte svůj domov do nového

6. 02. 2012 | Moderní bydlení
Chtěli byste i Vy „převléknout“ své domovy do nového? Cítit se spokojeně při návratu domů s myšlenkou, jak málo stačilo ke zkrášlení a vylepšení Vašeho bydlení? Nebo pouze hledáte inspiraci? Máme pro Vás několik tipů, tak se pěkně uvelebte a nechte se inspirovat!

Pokud nepatříte zrovna mezi zručné kreslíře a rádi byste ozdobili svou zeď či nábytek pěkným motivem, nebaví Vás už bílé stěny a do malování se Vám nechce; anebo toužíte po okamžité změně v podstatě bez práce – vyzkoušejte samolepící dekorace! Moderní design během chvíle změní prostor k nepoznání! Objevte i Vy jejich kouzlo a mnohostranné použití!

samolepící dekoraceDesignové bytové dekorace jsou vhodné k ozdobě veškerých hladkých ploch (dveře, skříně, atp). Díky modernímu designu během chvíle změní prostor k nepoznání. Velkoplošné samolepky  nabízejí atraktivní a dynamické motivy, snadno se aplikují (lze je opakovaně používat, jednoduše se nalepí a zase odlepí - díky speciálnímu lepidlu ani při přelepování nepoškodíte podkladovou plochu), a umožní okamžitou změnu s maximálním efektem. Snad toto vše přispělo k tomu, že se staly velkým hitem nejen u nás, ale po celé Evropě. Pláty samolepek jsou nejběžněji o velikosti 65 na 85 cm a obsahují i několik typově stejných motivů, které se dají použít i jednotlivě. Stačí jen sejmout libovolný motiv z plátu a aplikovat dle našeho vkusu ať již na stěnu, či na nábytek.

Možná Vás zaujmou motivy postav, většinou jde o siluety v černé barvě, dokonce i v životní velikosti, které po aplikaci na stěny či nábytek zaujmou na první pohled. Zvláště vtipně vypadají postavy hudebníků a „pařmenů“, které jistě upoutají zejména mladší generaci. 

samolepící dekoracePro romantiky bychom doporučili ozvláštnit prostor květinovými či rostlinnými motivy, které se vyrábějí v různých barvách i variacích. Při aplikaci doporučujeme použít kousek motivu na nábytek a z něj pak pokračovat i na stěnu. Výsledný efekt je velmi originální a zaručeně přitáhne pozornost Vašich návštěv. Jednotlivé květiny se dají použít i na dlaždičky v koupelně či na kuchyňské lince. 

samolepící dekoracePro děti je připraveno rovněž množství oblíbených motivů. Pro nejmenší je na výběr z oblíbených motivů s krtečkem, dále z autíček, zoologické zahrady, exotických či běžných domácích zvířátek, z lodiček a vodního světa, dinosaurů... Vše krásně barevné, veselé a roztomilé, jak to mají děti rády.

Pro ty starší děti je u hotových dekorů připraveno modernější pojetí, ve stylu graffiti, například s nápisy Princess či Make noise. 
Teenageři si mohou vybrat z motivů skate, snowboard, kol či různých známých značek typu Vehicle a Represent. samolepící dekorace

Na výběr jsou i další výrobky, kterými můžete celou proměnu dotvořit – nálepky, pěnové figurky, bordury, metry, magnetky, prostírání, korkové podložky, úložné koše a krabice, fototapety apod. 







Zdroj, foto: Hornschuch CS

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uvažuji o těch květinách na zdiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky nám zdobí byt nálepky.
Obrázek uživatelky
profil
krásné převlečky
Obrázek uživatelky
profil
je to opravdu krásné ozdobení pokoje, naše dcera už má v pokojíčku polepené dvě stěny, v hrací části má farmu se zvířátky a u postýlky pak měsíček a hvězdičky a vypadá to opravdu moc hezky, hlavně to krásně oživilo pokoj.A není to až zase tak drahé jen musíte chvíli hledat vhodného prodejce Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásné proměny...pouvažuji....díky moc..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles