8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslabená imunita je na konci zimy běžná. Dostaňte ji zpět do formy!

13. 02. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Není náhoda, že v únoru přicházejí epidemie viróz. Právě teď má totiž většina lidí téměř vyčerpanou svoji vnitřní zásobárnu vitaminů a minerálů. Chybějící klíčové látky pak mají za následek oslabenou imunitu. Nechcete-li se stát snadnou obětí patogenů, dodejte svému tělo to, co potřebuje!


Abeceda vitaminů


Z vitaminů jednoznačně hrají prim déčko a céčko. V případě dlouhodobého nedostatku vitaminu D se může zvýšit riziko respiračních virových onemocnění. Kromě podpory obranyschopnosti však déčko prospívá tělu i v dalších ohledech. Vědci o něm sepsali tisíce vědeckých studií. Zjistili například to, že pomáhá zachovat zdravé kosti a zuby či přispívá ke správné činnosti svalů. Céčko pak kromě podpory imunity pomáhá i při únavě a vyčerpání. Navíc jde o silný antioxidant.


NatureviaMinerály a další důležité látky


V poslední době se ve spojení s obranyschopností hovoří hodně o zinku. Tento minerál totiž podporuje tvorbu, množení a aktivaci imunitních buněk. Pomoct vám mohou ale třeba i bylinky. Taková echinacea obsahuje látky, které přispívají k udržení zdraví horních dýchacích cest, což během sezony respiračních onemocnění opravdu oceníte.


 

ImunoHelp



Vše v jednom


Jsou různé možnosti, jak můžete do sebe dostat vše potřebné. Zvýšený přísun ovoce a zeleniny je jistě dobrým krokem, ale uvědomte si, že ne všechny klíčové látky lze tímto způsobem získat. Proto k pestřejší stravě určitě zařaďte i kvalitní doplňky stravy. Zvolit můžete třeba přípravek Naturevia ImunoHelp, jenž obsahuje extra silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku i přírodní extrakty z echinacey, rakytníku a šípku. Právě extrakty z těchto plodů se v posledních letech staly hitem. Důvodem je to, že obsahují přírodní vitamin C, jenž je pro organismus snadno vstřebatelný a využitelný. Výhodou zmíněného doplňku stravy je, že vám pro podporu imunity a zdraví dýchacích cest postačí jedna kapsle denně.


Naturevia Omega 3 One-a-DayNezapomínejte na omegu


Ovšem kromě vitaminů a minerálů doporučují odborníci užívat také omega 3 nenasycené mastné kyseliny. I ty jsou totiž nezbytné pro organismus a mají na něj komplexní vliv. Podporují zdravé srdce, ale i správnou činnost mozku a očí. Prokázán byl také jejich pozitivní účinek na duševní vitalitu, snížení hladiny triglyceridů v krvi či udržení normálního krevního tlaku. Ovšem lidské tělo si je neumí samo vyrobit, proto je nutné sáhnout po doplňcích stravy. Vyberete-li si Naturevia Omega 3 One-a-Day, získáte jeden z nejsilnějších preparátů na trhu. Jedna jeho kapsle plně pokryje potřebnou denní dávku. Obsahuje totiž minimálně 700 mg omega 3, což je 2x více oproti běžným přípravkům s rybím olejem.


Vsaďte na čerstvý vzduch a pohyb


Pravidelné doplňování zásob klíčových vitaminů a minerálů je důležité. Ale aby vaše imunita byla opravdu v kondici, musíte v ní být i vy! Takže kromě pestré stravy a zobání doplňků stravy se začněte také hýbat. Bude-li to na čerstvém vzduchu tím lépe. Najděte si ale čas i na odpočinek a spánek. To je totiž doba, kdy vaše tělo „dobíjí“ baterky a regeneruje se. Pokud tohle dáte, dostane se imunita do formy a bude snáze vzdorovat náporu vnějších malých nepřátel.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem měla taky každou zimu oslabenou imunitu, byla jsem unavená a pořád jsem měla rýmu. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně každý den užívat vitamín C a D, které si objednávám z https://www.senzamedical.cz/znacka/senza-medical/ . taková maličkost... Ale přijít na to, co potřebuju k tomu, abych byla zdravá byl oříšek :-D .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles