Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslavy 15 let Novy vyvrcholí předáváním cen ankety ANNO 2008

3. 02. 2009 | Televizní tipy
Tomuto článku přecházelo:
Známe výsledky ankety ANNO 2008!
Zvolte vítěze ankety ANNO 2008

Výsledky divácké ankety ANNO 2008 o nejoblíbenějšího muže, neoblíbenější ženu, pořad a koprodukční film TV Nova budou vyhlášeny v neděli 8. února večer v přímém přenosu z pražského Hudebního divadla Karlín. Slavnostní galavečer, který se letos koná ve znamení oslav 15. výročí založení televize Nova, bude moderovat Leoš Mareš.


Již v neděli 8. února bude jasné, kdo se v divácké anketě ANNO 2008 stal nejoblíbenější ženou a nejoblíbenějším mužem TV Nova a který z pořadů této stanice a filmů, na nichž se televize podílela, byl v uplynulém roce nejpopulárnější.

Pro 15. ročník ankety si televize pro diváky přichystala překvapení – prestižní ceny předají favoritům jednotlivých kategorií vítězové prvního ročníku ANNO 1995 Jurinová a Martin Severa, také sportovní komentátor Pavel Poulíček, moderátoři pořadu Mr. GS Michal Suchánek a Richard Genzer a další známé osobnosti.

anketa Anno 2008Atmosféru slavnostního večera navodí zpěváci Lucie Bílá, Petr Janda a jeho dcera Marta Jandová, Ewa Farna a Ondřej Ruml, doprovázet je bude orchestr Pajky Pajk Martina Kumžáka.

V již patnácté anketě v pořadí diváci opět volili své favority prostřednictvím sms zpráv, internetu a kupónů otištěných ve vybraných tiskovinách. Z jejich hlasů byly v prvních třech kategoriích (vítězný film se určuje podle návštěvnosti v kinech) nominovány tyto pětice:

Nejoblíbenější žena TV Nova:Zlata Adamovská

Zlata Adamovská
Jiřina Bohdalová
Lucie Borhyová
Markéta Fialová
Hana Maciuchová

Neoblíbenější muž TV Nova:

Martin Dejdar
Rudolf Hrušínský
Rey Koranteng
Leoš Mareš
Karel Voříšek

Nejoblíbenější pořad TV Nova:

Comeback
Ordinace v růžové zahradě 2
Pojišťovna štěstí
Televizní noviny
Ulice


Čtěte také:
Výsledky ankety ANNO 2006
Kolotoč světových hitů - to je ANNO 2007

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !