MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslňující objem vlasů

6. 10. 2015 | Péče o vlasy
Už je tu zase podzim a s ním kromě různobarevného listí přichází i nošení čepic a hlavně módních klobouků. Jak vypadat šik na ulici s pokrývkou hlavy a zároveň neztratit na kráse, až si následně doplněk ve společnosti odložíte? K tomu vám pomůže několik stylingových tipů, s kterými budou vaše kadeře objemné a upravené po celý den.

Sestříhejte a prosvětlete

S jemnými dlouhými vlasy toho příliš nenaděláte. Pravidelná návštěva kadeřníka je proto nutností. Až si příště sednete na kadeřnické křeslo, řekněte si o sestříhání vrchních partií
či o tupě střižené mikádo. Vždy platí, že čím kratší výsledný účes bude, tím déle na něm díky odlehčenosti styling vydrží. Pokud se však nechcete pouštět do žádných radikálních střihů, opticky dodáte vlasům objem i pomocí přirozeného barevného prosvětlení.

Oslňující objem vlasůMyjte a zpevňujte

Extra péči si vlasy zaslouží již během mytí. Využijte speciálních řad vlasové kosmetiky určených pro větší objem, které obsahují složky pronikající až do vlasového vlákna. Díky tomu vyplní poškozená místa a obalí vlas jemným filmem. Vlas tak nabere na objemu, a ve výsledku bude celý účes působit bohatším dojmem. Po mytí nechte vlasy jemně proschnout a následně naneste ke kořínkům tužidlo. Dejte však pozor, abyste to s jeho dávkováním nepřehnali. Výsledek by pak mohl být úplně opačný – vlasy zatížené a zplihlé.

Sušte a tvarujte

Jemně proschnuté vlasy je potřeba dosušit kvalitním fénem. Využijte vysoušeče vlasů s funkcí ionizace, které zamezí následné elektrizaci. Kromě klasického vysoušení v předklonu se také vyplatí začít pracovat s difuzérem. Jedná se o šikovný nástavec, který využívají především ženy, přející si vylepšit vzhled svých s kudrlin. Avšak i rovné vlasy dokáže difuzér přirozeně nadzvednout a dodat jim kýžený objem.

Pokud vždy tiše závidíte kadeřníkům jejich precizní práci s kulatým kartáčem, avšak samy profesionální pohyby nezvládáte napodobit, jistě oceníte rotační kartáč. Díky tomuto pomocníkovi snadno vytvoříte objem u kořínků i lehké vlny ve stylu Kate Middleton. Maximálně objemné vlasy vám garantují horké natáčky, které využívaly již naše babičky. Nové inovativní přístroje jsou však mnohem rychlejší, šetrnější a výsledek vydrží déle. Konečnou tečkou vašeho vytvarovaného objemného účesu je lehké přelakování, díky kterému bude vaše hříva zafixovaná a oslnivě lesklá.  

Zdroj, foto: Babyliss


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !