8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Patří sítě proti hmyzu do oken?

22. 05. 2009 | Domácnost

S jarem přichází i pravidelný příliv obtížného hmyzu do našich domácností. Nejsou to přitom jen komáři, ale i mouchy a mušky. Ochrana domácností, surovin ale i lidského zdraví jsou namístě.

Závadnost a nezávadnost ochrany proti hmyzu:

Před dvěma lety jsme doma nejdříve používaly klasické spreje na hubení převážně komárů. Brzy jsme ale přešli k zásuvkovým aplikátorům, které pokud nedošla výplň sloužily výborně. Problémem bylo jen neustálé sbírání mrtvého hmyzu z koberce. Po narození naší dcery, která má postýlku v ložnici, jsme si nejednou uvědomili, že by jed, který dokáže zahubit letící hmyz zcela určitě neměla dýchat naše dcera a velice rychle jsme opatřili sítě proti hmyzu do oken. Tím bylo po starostech a dokonce jsme ušetřili nemalé peníze.

Jiná služba sítí proti hmyzu:
Sítě proti hmyzu jsou bariérou nejen proti vniknutí obtížného hmyzu, ale zároveň zabraňují vlétnutí ptáků, v přízemních bytech dokonce umožňují spánek při otevřeném okně, aniž by hrozila nezvaná návštěva.

Design sítí proti hmyzu a jejich vnímání:
Patří sítě proti hmyzu do oken?Často se setkáváme s požadavkem zákazníků na bílou barvu síťoviny. Z hlediska optiky je ale použití bílé kontraproduktivní, protože dochází k efektu "záclona". Neboli síť je vidět. Opakem je černá barva síťoviny, kterou lidské oko na pozadí exteriéru vůbec nevidí a často se milně domnívá, že okno je otevřené. V naší nabídce již jinou barvu síťoviny nenabízíme. Co se týče barvy rámů, zde je vhodné ladit sítě proti hmyzu k barvě rámu oken.

Sítě proti hmyzu do plastových oken
Jedná se o tzv. síť s lemem. Síť proti hmyzu, která se vkládá do rámu z interiéru a která nebrání otvírání a zavírání oken. Síť je určena pro plastová okna a lze ji kdykoliv vyjmout a zase instalovat. Hlavní uplatnění nelezne především v horních patrech domů či bytů, kde je znemožněn přístup z venku.

Sítě proti hmyzu pevné
Pevné sítě proti hmyzu jsou montovány z vnější strany okenního otvoru. Mohou být použity pro jakýkoliv typ okna, nebo i jen pro otvor ve stěně. Jejich montáž se provádí z vnějšku, proto se většinou instalují na delší dobu, nebo trvale.

Sítě proti hmyzu dveřní
Dveřní síť je vyrobena z hliníkového extrudovaného profilu s možností opatřit rám těsnícím kartáčkem. Jedná se o dveřní křídlo, které se montuje na opačnou stranu balkónových, nebo vstupních dveří.

Sítě proti hmyzu atypy
Atypické sítě proti hmyzu mohou svírat minimálně vnitřní úhel 45° a větší. Je nutné vždy přesně měřit, nebo přikládat šablony kopírující tvar atypického okna. Sítě umíme vyrobit pro atypická okna jak pevné, tak s lemem.

Zdroj: Záclona.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsou dobré,ale ty večerní malé mušky se do bytu stejně dostanou.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Manžel tvrdí že ty sítě brání lepšímu větrání.Když jsou vedra i záclona musí pryč.Odpuzovač do zásuvky je dobrý.
Obrázek uživatelky
profil
sítě proti hmyzu jsou k nezaplacení.Objednala jsem si je zároveň při
výměně oken. U nás teda mini komáři nejsou.
Obrázek uživatelky
profil
taky si myslím že sítě jsou nejlepší ted mám nová okna tak musím koupit nové sítě do plastových oken
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že sítě, a adaptér na odpuzovač hmyzu do zásuvky, teprve zajistí klid.
Protože komáři, se prosoukají aj tou sítí...síť ta je dobrá proti muchám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles