8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pleteme květinové čtverce a jiné tvary

27. 09. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Pleteme květinové čtverce a jiné tvary
Autorka: Stanfieldová Lesley
Nakladatelství: Metafora
Vázaná vazba
Formát: 220 x 220 mm
Rok vydání: 2013
Počet stran: 128
Cena: 299 Kč

Pletete a nebojíte se experimentovat? Tak neváhejte…Kouzelná pokladnice pletených vzorů s květinovými motivy inspiruje každého k odvážným kreacím. Najdete tu vše, počínaje jednoduchými vzory pletenými diagonálně a konče geometrickými tvary pletenými v kruhových řadách. Při tvorbě jednotlivých modelů vystřídáte nejrůznější techniky, jako je např. vícebarevné pletení, plastické nebo krajkové vzory. Metody, které ovládáte, si určitě procvičíte k dokonalosti a navíc se naučíte i nové prvky.

Stanfieldová Lesley - Pleteme květinové čtverce a jiné tvaryKnihu Pleteme květinové čtverce a jiné tvary ocení zejména ti milovníci pletení, kteří jsou neustále v pohybu. Stačí si jen sbalit nezbytné potřeby pro několik modelů a můžete plést při dojíždění do práce nebo na návštěvě u přátel. Až zhotovíte jednotlivé díly, celý výrobek ve volné chvíli rychle dokončíte.

Publikace Pleteme květinové čtverce a jiné tvary obsahuje podrobný popis postupů pro všechny vzory včetně přehledných schémat u komplikovanějších modelů. Ty, kteří potřebují oprášit nebo vybrousit pletařské dovednosti, určitě potěší přehledná kapitola o technikách pletení a háčkování.

Pasáž o kreativních projektech má za cíl podnítit vaši fantazii, jak jednotlivé díly použít a kombinovat.

Více informací nejen o této knize Stanfieldová Lesley - Pleteme květinové čtverce a jiné tvary se dozvíte také na stránkách nakladatelství Metafora.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kro umí plést, pro toho není problém vyplést jakýkoliv obrázek, to bych zvládla, pro mě je těžší háčkováníSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles