Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomoc pro imunitu? Tohle jí nakopne

8. 12. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Čísla nemocných stoupají a jsou všude kolem vás. Kromě covidu-19 se rychle šíří také chřipka a další podzimní virózy. Imunita čelí obrovskému náporu a dostává zabrat. Abyste zůstali co nejdéle fit, je důležité ji podpořit. Tohle vám může pomoci.

Chcete-li zůstat fit, pak první, co musíte udělat, je, že svému tělu zajistíte potřebný přísun vitaminů a minerálů. K těm nejdůležitějším vitaminům patří céčko a déčko. Z minerálů je zcela zásadní zinek. Všechny tyto látky jsou důležité pro správné fungování imunity, proto byste je měli svému tělu pravidelně dodávat. Preferujete-li přírodní zdroje, pak vsaďte na extrakty z plodů a rostlin.

PoMOC PRO imunitu? Tohle jí nakopneŠípek, rakytník a echinacea


Co se týká céčka, často se mluví o citrusech, ovšem ještě o něco bohatší na něj jsou šípky a rakytník. Proto jsou extrakty z těchto oranžovočervených plodů v posledních letech takovým hitem. Přírodní vitamin C z těchto plodů je pro organismus vysoce vstřebatelný a využitelný. Přispívá také k udržení zdraví horních dýchacích cest, což je v době respiračních onemocnění opravdu důležité.

Vysoké oblibě se těší také echinacea. Ta sice vitamin C neobsahuje, ale může nabídnout jiné zdraví prospěšné látky, které podporují přirozenou obranyschopnost a její podávání je obzvlášť vhodné v období zvýšených nároků na organismus a jeho imunitu.

ImunoHelp


Vše v jednom


Pokud si právě sepisujete dlouhý seznam, co vše musíte v lékárně koupit či na procházce natrhat, přestaňte. Existuje totiž mnohem snadnější cesta, jak tělu dodat všechny látky. Tou je doplněk stravy Naturevia ImunoHelp, jenž obsahuje extra silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku a také přírodní extrakty z echinacey, rakytníku a šípku. Stačí jedna kapsle denně a budete mít zajištěný dostatečný přísun všeho potřebného.


Hýbejte se, relaxujte a neztrácejte optimismus


Kvalitní doplňky stravy a pestrá strava jsou jen částí toho, co můžete udělat pro své zdraví a imunitu. Kromě dostatečného odpočinku byste si měli najít čas i na sport. Zkuste pro jednou přemoci únavu a vyrazte třeba na procházku. Pohyb na čerstvém vzduchu vám jedině prospěje. Zažeňte černé myšlenky a radujte se z každodenních maličkostí. Ne nadarmo se totiž říká, že veselá mysl je půl zdraví. Jenže v současné situaci jen půlka nestačí. Vezměte si proto všechny zmíněné rady k srdci. Pomohou vám dostat vaši obranyschopnost do patřičné formy dříve, než bude pozdě.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já dávám sirup 14 bylin od altaherba. A s imunitou nemáme problém.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles