8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši

16. 02. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

Náladu vám v náročných dnech zlepší drobnosti, jimiž navíc prospějete mrazem namáhané pokožce. Stačí dát věcem trochu jiný řád než obvykle a začnou se dít věci. Naším tipem jsou kvítky v kabelce nebo pomeranč ve vaně…

S dobíjením energie nemusíte čekat na víkend, natož na wellness pobyt, který je vzhledem k okolnostem v nedohlednu. Nechte se inspirovat našimi tipy a dopřejte si relax v pohodlí domova.


Květiny pro energii i lepší náladu


Vandini vanilkaKe koupelovému tipu se samozřejmě dostaneme, ale jen málokdo má takové štěstí, že si může ve vaně odpočinout hned po příchodu domů. Pokud sbíráte energii na druhou směnu v podobě učení s dětmi, vaření a úklidu, povzbuďte své tělo i mysl vůní květových nebo parfémových vod.  Skvěle poslouží nejen v letních vedrech, ale také o dlouhých zimních večerech. Svou vůní navodí atmosféru rozkvetlých zahrad a zároveň osvěží pleť na obličeji či v dekoltu. Parfémové vody z řady Vandini kombinují kvalitní květové vody s další pečující složkou. Pivoňkový květ tak hýčká vaši pokožku spolu s argonovým olejem.  V přípravku s neodolatelnou vůní magnolie nechybí mandlové mléko, které je pro mrazem vysušenou pokožku jako stvořené. Květiny vám zkrátka zlepší náladu a připomenou jaro nejen ve váze, ale i v kabelce.


Pomeranč ke zklidnění i povzbuzeníPéče o tělo Vandini


Koneckonců i vaně přispějí okvětní lístky, v tomto případě ideálně sušené, k dojmu luxusu, který si můžete dopřát ve vlastní koupelně. Pokud vám zrovna došla pěna a další koupel zpříjemňující přípravky, nezoufejte. Báječnou domácí lázeň připravíte i z kombinace dvou lžic hrubozrnné mořské soli a stejného množství kvalitního sprchového gelu. My doporučujeme Vandini Energy už kvůli krémové konzistenci a vysoké pěnivosti podpořené babasu olejem, který patří mezi takzvané palmojádrové pěnivé tuky. Navíc blahodárně působí na vaši pokožku a přispívá k její hydrataci. Přípravek si vás však podmaní také intenzivní vůní pomeranče, která vám připomene vánoční svátky i váš oblíbený teplý nápoj, ať už jde o čaj nebo svařené víno. Pomerančová vůně je velmi oblíbená i v rámci aromaterapie a zajímavé na ní je, že se hodí jak ke zklidnění, tak k povzbuzení. Stejně jako v případě citronu a grapefruitu je tak pomerančová vůně užitečným pomocníkem nejen při odpočinku, ale i při duševní námaze. Své místo na míse s ovocem má pomeranč coby zdroj vitamínů C v zimě vcelku jisté, zkuste ho ale vpustit i do své koupelny a uvidíte, že vás příjemně překvapí.
Vandini



Bylinky pro radost


Voňavý tip máme i pro ty, kteří nedisponují vanou nebo časem na koupel. Ke hřejivé domácí atmosféře přispívá otevřený oheň a nepotřebujete k němu hned krb. Poslouží i svíčky nebo rovnou aromalampy, které provoní váš domov. Ke zklidnění se báječně hodí nejen tradiční bylinky v podobě levandule nebo meduňky, ale také v této souvislosti méně známá bazalka.

kosmetika Vandini

Chcete-li podpořit dýchací cesty, vsaďte na borovici nebo eukalyptus. Osvěžující účinky jsou připisovány rozmarýnu, optimismus prý dodá jasmín a v souvislosti se šalvějí se dokonce mluví o euforii. Psychiku harmonizuje i oblíbená vanilka. Po těchto vůních můžete sáhnout i u kosmetických přípravků vhodných pro jemnou masáž nebo péči o pokožku po koupeli či rychlé sprše. Voňavé a snadno vstřebatelné je tělová máslo Vandini Vitality s vanilkovým květem a makadamovým olejem. Stejně jako další přípravky této značky obsahuje řadu cenných přírodních látek. Spolehnout se můžete i na to, že v jeho složení nenajdete parabeny, silikony a látky na bázi ropy.


Kosmetické přípravky Vandini můžete zakoupit na e-shopu www.liftea.cz, kde kromě podrobnějších informací najdete i tipy uživatelky a testerky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši:

Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši
Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši
Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši
Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši
Povzbudí i zahřejí: Zimní vychytávky pro tělo i duši
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Chtělo by to něco pro duši,v této době rozhodně
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles