8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prožijte svou dovolenou aktivně – poznejte kouzlo cizích jazyků

12. 02. 2013 | Praktické rady
Přísloví kolik jazyků znáš, tolikrát si člověkem, platí v dnešní době mnohem více než v minulosti. Každý z nás to zná z vlastní zkušenosti – pokud toužíme po dobré práci, je znalost alespoň jednoho cizího jazyka často naprostou nutností.
Ale ruku na srdce, kdo z nás aktivně cizí jazyk využívá a umí skvěle komunikovat? Školní léta jsou již dávno za námi a jazykový kurz z vás rodilého mluvčího neudělá. Skvělou příležitostí, jak cizí jazyk dostat „pod kůži“, je studium v prostředí, kde se jím aktivně mluví.

Studium jazyka v zahraničí nabízí jedinečnou možnost, jak se jazykových bariér zbavit. Nespornou výhodou je, že se učíte jazyk v dané zemi. Daleko od stresu, pracovních či studijních povinností. Výuce se tak můžete opravdu věnovat. Navíc vás to samo donutí mluvit i myslet v cizím jazyce. Samotné učení je tak jenom jedním z dílků celého vzdělávání, další přijde spolu s tím, že v daném prostředí žijete a musíte se prostě domluvit.

studium cizích jazykůProč si tedy nedopřát aktivní dovolenou, ze které si budete moci odnést spoustu krásných zážitků a ještě uděláte něco pro sebe? Výuka jazyka v zahraniční jazykové škole může probíhat každý den (jen kromě víkendů) i osm hodin v kuse, a to po dobu libovolně zvoleného počtu týdnů. Vyučujícími jsou vždy rodilí mluvčí. Jazykem, který se učíte, na vás budou zároveň mluvit všichni zaměstnanci školy, lidé, s nimiž se setkáte ve volném čase, a vlastně každý, na koho v zemi svého pobytu narazíte. Tím pádem získáte výjimečnou šanci vstřebávat jazyk 24 hodin denně.
Studium jazyka v zahraničí přináší neuvěřitelně rychlý pokrok a mnohem trvalejší znalosti. Opravdu dobrou znalost jazyka, kterou by člověk při studiu doma získával jen velmi pracně a pomalu, lze na studijním pobytu v zahraničí získat už během několika málo týdnů. A jaké jsou možnosti výběru jazykových pobytů? Záleží na jazyku, v kterém se chcete zdokonalit a samozřejmě na destinaci, kde budete chtít svůj pobyt strávit.

Pokud například toužíte briskně ovládat angličtinu, můžete vycestovat do Velké Británie, Irska, ale také na Maltu, do USA či Jihoafrické republiky. Vše záleží pouze na vás a na výši finančního obnosu, který do kurzu hodláte investovat. Například za dvoutýdenní jazykový kurz angličtiny na Maltě zaplatíte okolo 13 500 Kč. Jazykové agentury vám nabízí nejrůznější obecné i odborné jazykové kurzy v délce již od jednoho týdne.

Zdroj, foto: Student Agency


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prožijte svou dovolenou aktivně – poznejte kouzlo cizích jazyků :

Prožijte svou dovolenou aktivně – poznejte kouzlo cizích jazyků
Prožijte svou dovolenou aktivně – poznejte kouzlo cizích jazyků
Prožijte svou dovolenou aktivně – poznejte kouzlo cizích jazyků
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda, že už to nemusím řešit - zlatý vymodlený důchod a česká chalupa...
Obrázek uživatelky
profil
jazyky mi moc nejdou,a i kdyby tak bych je stejně neměla možnost používat protože na to abych jela do zahraničí nemám.
Obrázek uživatelky
profil
na jazyky nemám hlavu
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s daja50SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Až budem mít plat jako poslanci tak vycestujem kam se nám bude chtít.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles