8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První školní den u Raditschů!

4. 09. 2023 | Výchova
-Komerční sdělení-

První školní den je nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče velká životní událost. Děti už netrpělivě přešlapují před školou a těší se na setkání se svoji paní učitelkou a spolužáky. Nezapomenutelný den, který si budou nejen malí školáci, ale i jejich maminky a tatínkové pamatovat celý život.

Nejinak je tomu i u předního českého kuchaře, známého nejen ze světových soutěží, ale i z obrazovek, kde se proslavil jako přísný porotce soutěže MasterChef Česko. Na obrazovkách i v kuchyni je jako šéf ostrý jako břitva. Doma byste však přísného Marka nenašli ani náhodou. A za to může nejen jeho krásná manželka Tereza, ale hlavně jeho dcera Vanessa, kterou dnes poprvé doprovází do školní lavice.

První školní den u Raditschů!Jak se malá Vanesska na svůj velký den těšila, nám pověděli při její první cestě do školy.
„Vanesska se už nemůže školy dočkat. Aktovku už má více jak půl roku, moc si jí přála mít, i se všemi školními potřebami, tak jsme jí vše pořídili už dlouho dopředu. Sama si udělala seznam všech věcí, co je potřeba, a pak jsme je postupně sháněli. Dva měsíce před prázdninami jsme měli už i bačkůrky, tak věřím, že jsme opravdu řádně připraveni“, směje se Marek.

„I s výběrem školy jsme moc spokojeni. Stejně jako řada jiných rodičů jsme se obávali, aby se Vanesska dostala do školy kousek od bydliště, přeci jen víme, že i letos byl velký nátřesk, ale naštěstí vše klaplo. A my se radujeme, že nám odpadlo dojíždění, což je pro nás, stejně jako pro většinu rodičů, velký strašák“, dodává půvabná Tereza.

Vanesska se nejvíc těší na nové spolužáky. A samozřejmě i na paní učitelku. Nemůže se dočkat, až jí předvede, co umí. Umí číslice, podepsat se, i telefonní čísla svých rodičů, všechno ostatní na ní ještě čeká.

A Jak se dívá šéfkuchař prestižní pražské restaurace na stravování ve školní jídelně?
„Gastronomie se posunula celkově dost daleko, věřím, že i školní kuchyně se od dob našeho dětství a vzpomínek značně kvalitativně změnila. Vanesska jí všechno. Je zvyklá jíst hodně ryby, ovoce, zeleninu. Má ráda i vnitřnosti, třeba po ledvinkách se může utlouct. Jde spíš o to, jestli se také nechá ovlivnit od ostatních dětí. Už ve školce přišla s tím, že jídla, která dříve milovala, najednou nechtěla. No uvidíme“, dodává Marek

A jakými dobrotami si Marek své holky doma rozmazluje?
„U Vanessky jsou to, světe, div se, špagety. Terezka je správná žena kuchaře, miluje vše, co jí uvařím“, dodává Marek s úsměvem.

První školní den u Raditschů
























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První školní den u Raditschů!:

První školní den u Raditschů!
První školní den u Raditschů!
První školní den u Raditschů!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !