8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radka Kocurová - snídaně je pro mě hodně důležitá

9. 06. 2010 | Úspěšní lidé

Vaše počátky modelingu sahají až na základní školu. Vzpomenete si někdy na účast v soutěžích Miss Poupě, Miss Morava atd.? Co vám účast v těchto soutěžích přinesla?

V první řadě to byla veliká legrace. Domluvily jsme se s holkami ze třídy, že to zkusíme. Zabalila jsem si jedny šaty a plavky do igelitky a vyrazila jsem na Miss Poupě do místního domu dětí a mládeže. Vyhrála jsem první místo a měla jsem velikou radost z cen a z úspěchu. Dostala jsem pyžamo, pastelky, šampón, diář, ručník a kytičku od maminky. Dodnes na to velmi ráda vzpomínám.


Kdo Vás přihlásil do Miss České republiky? Velký úspěch v soutěži pro Vás musel znamenat velkou životní změnu - cítíte to tak?

Určitě to tak cítím. Ze dne na den jsem se přestěhovala do Prahy a byla jsem odkázána sama na sebe. Musela jsem se osamostatnit. To víte, nebylo to lehké, ale měla jsem obrovskou podporu celé rodiny a to mě drželo nad vodou. Do soutěže mě přihlásila teta po dohodě s rodiči.


Jste tváří Nadace Naše dítě. Kolik času charitě věnujete? Naplňuje Vás myšlenka, že jako celebrita můžete pomáhat takovýmto projektům?

Tváří Nadace Naše dítě je Helena Vondráčková. Já jsem měla tu čest stát se společně s mým partnerem patronkou jedné z nadačních kampaní proti násilí na dětech a seznámit se díky tomu blíže s prací, kterou nadace pro děti a záchranu jejich životních osudů odvádí. Je mi do pláče, když si uvědomím, jak krutý život některé děti mají a jsem velmi ráda, že Nadace Naše dítě se snaží těmto malým dětem pomáhat.


Jak začínáte vaše ráno ?

Když vstávám do práce, tak mi budík zvoní v 3:50. Vstanu, poté navštívím koupelnu, uvařím si čaj a nasnídám se. Ve 4:30 vyrážím do práce. V 5 dorazím na pracoviště a do parády si mě vezme kostymérka a maskérka. Snídaně s Novou začíná v 6 hod a trvá do půl deváté.  No a když  nevstávám do práce, tak mé ráno je podstatně klidnější. Probudím se v 8, bohatě se nasnídám, uvařím si výborný zelený čaj a jsem  připravená začít nový krásný den.


Jak moc je podle vás důležitá snídaně, pravidelné stravování a pitný režim?

Snídaně je pro mě hodně důležitá, stejně tak jako pravidelné stravování a pitný režim. Musím se ale přiznat, že vždy se mi všechno nepodaří dodržet.  Denně vypiji 2 až 3 litry obyčejné vody. Také snídaně mám pestré a bohaté, ale během dne má strava občas postrádá pravidelnost. Když jsem na cestách, mám přehlídku nebo nabitý den, tak  teplý oběd nedobrovolně vynechám a musím si vystačit s něčím studeným.

Poraďte čtenářkám pár tipů, jak si udržet štíhlou linii.

Mám to štěstí, že nemusím na své postavě hodně pracovat i přes to, že čokoláda a cokoli sladkého patří mezi mé věrné přátelé. Na sladkém jsem závislá. Nezlobte se, ale nemůžu vám dát rady na štíhlou linii. Nedržela jsem nikdy diety a ani jsem se neomezovala v jídle. Ale je pravda, že se vyhýbám světlému pečivu a mastným potravinám. Mám ráda zdravé věci, a proto hodně často nakupuji ve zdravé výživě. Takže teoreticky, kdybych měla s váhou problémy, tak bych začala cvičit, pravidelně jíst, omezila bych sladkosti a hodně pila.

Vyzkoušela jste někdy nějaké potravinové doplňky na hubnutí?

Ne, nikdy.


Co vy a móda - držíte se módních trendů?

Snažím se, ale nemusím mít vždy to nejmodernější oblečení. Mám ráda pohodlné a kvalitní věci, ve kterých se dobře cítím. Zbytečně neutrácím a kupuji si většinou jen to, co opravdu potřebuji. Nemám doma 10 párů bot ani spoustu kabelek.  Ale také to neznamená, že si nikdy nekoupím něco jen tak pro radost. Nedávno jsem se stala tváří brýlí Parasite, které jsou dost extravagantní, takže módní výstřelek si dopřeji alespoň na tomto „poli.“

Jaký módní doplněk nesmí při Vašem odchodu do práce nikdy chybět?

Kabelka.

Už máte naplánovanou letní dovolenou? Preferujete spíše relaxaci u moře nebo aktivní pobyty?

Dovolenou u moře mám už letos za sebou. Byla krásná a nezapomenutelná, vlastně jako každá moje dovolená. Snažím se hodně odpočívat a načerpat hodně energie do dalších dnů. Mám ráda přírodu, procházky v lese, různé výlety, ale největší radost mi udělá pobyt u moře.



Děkuji za rozhovor.

ZUZI

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nemusim jí stejně jako plno jiných modelek
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles