8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Než si půjčíte peníze, porovnejte si půjčky a vyberte si tu nejvýhodnější

1. 11. 2015 | Finance
-Komerční sdělení-

Také jste se dostali do situace, kdy se vám nedostává peněz, ale zároveň je nutně potřebujete? Ať už na pořízení nového zimního vybavení pro děti, zimní pneumatiky, dárek k Vánocům, který si váš drahý skutečně přeje, a vy mu chcete splnit sen…? V takovém případě zvažte nebankovní půjčky a podívejte se na jejich nabídku. Zajisté si vyberete takovou, která vám bude vyhovovat jak svojí výší, tak dobou splácení.


Výhodné půjčky a další produkty, které často potřebujete


Na webových stránkách Úspory.cz si můžete nebankovní půjčky během chvilky jednoduše, online, rychle a zdarma srovnat. Najdete tady produkty od známých společností, jako je např. Home Credit, Profi Credit, Provident, Pronto půjčka, Tesco Finanční služby…

Výše půjček je různá, zvolit si můžete nebankovní půjčku již od 4 000 Kč až do výše 1 880 000 Kč. I doba splácení vám bude vyhovovat, samozřejmě je závislá od dané nabídky, všeobecně se však pohybuje od 3 – 180 měsíců.

Než si půjčíte peníze, porovnejte si půjčky a vyberte si tu nejvýhodnějšíPorovnání půjček je skutečně jednoduché


Abyste se dověděli víc o parametrech nebankovních úvěrů, stačí zadat pár údajů a využít porovnání půjček. Zadáte částku, dobu splatnosti, využít můžete také filtry, např. nulové poplatky, bez doložení příjmů, splatnost měsíc a více, bez nahlížení do registrů… a kliknout na oranžový buton „Potvrdit“ a ihned se vám zobrazí vám vyhovující nabídky.

Využijte Úspory.cz a šetřete v různých oblastech života


Mimo srovnání půjček najdete na internetových stránkách Úspory.cz také praktické srovnání týkající se poskytovatelů energií, tarifů mobilních operátorů, výhodné hypotéky, pojištění, zajímavé slevy a mnohé další. Jestliže jste je do teď nevyužily, určitě se na ně podívejte, zajisté budete mile překvapeni, na čem všem můžete ušetřit a těšit se z výhod, které získáte.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !