Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zážitek jako vánoční dárek…a nejen to

17. 11. 2008 | Manželství
A možná právě nyní je ta správná doba darovat něco originálního, netradičního, něco krásného, něco, co se naprosto vymyká stereotypu, ve kterém žijeme. Z nevšedních zážitků pak člověk čerpá hodně dlouho. A když si takový zážitek dopřejete s tím, kdo je vašemu srdci nejblíže, je celkové vyznění ještě lepší. Něco krásně romantického spolu mohou prožít nejen čerstvě zamilované páry, ale i ti, kteří dobu od seznámení počítají třeba na desítky let.

Nejlepší dárky jsou nezapomenutelné zážitky.


Vítaným pomocníkem při organizaci a výběru nějakého krásného vánočního dárku vám může být společnost Zlatá rybka. Pod heslem: "Zážitky jsou dárky na celý život“ nabízí velké množství netradičních dárků a splnění i těch nejtajnějších přání. Můžete si zde vybrat z opravdu široké nabídky a překvapit tak svého partnera, či například rodiče, kterým můžete tento netradiční dárek věnovat.
Záleží jen na vás a na vašich finančních možnostech. Originální vánoční dárek si může vybrat skutečně každý. My jsme pro vás připravili takovou malou, netradiční ochutnávku.

MasážeMasáže

Masáže jsou vhodným netradičním dárkem pro všechny věkové kategorie. Zbavují únavy, bolesti, svalového napětí, uvolňují mysl. Masáže připraví duševní pohodu a celkově regenerují organismus. Cílem masáží je harmonizace těla a duše. Masáž je speciální procedura, která upevňuje tělesné a duševní zdraví, osvěžuje po fyzické i psychické námaze. V našem katalogu naleznete nejrůznější masáže – čokoládové masáže, medové masáže, masáže lávovými kameny, thajské masáže, turecké masáže, jávské masážea také velmi oblíbené masáže pro dva.

Adrenalinové dárky

Adrenalinové dárky nejsou pro každého. Adrenalinové zážitky se vyznačují notnou dávkou vzrušení a kontrolované nebezpečnosti. Člověk během adrenalinových sportů překonává strach i sám sebe – chvíli před výkonem hormon adrenalin tělo maximálně soustředí na zvládnutí stresu a po zážitku se organismus nesmírně uvolní. Následuje hluboký pocit štěstí a euforie. Proto jsou tyto adrenalinové dárky velice prospěšné pro fyzické i psychické zdraví. Originálním dárkem může být zorbing, bungee jumping, skákací boty a další.

Adrenalin

Sport

Samozřejmě i sport se může stát netradičním zážitkem a originálním vánočním dárkem, na který se nezapomíná. Nechte rozhýbat tělo, vrátit ztracenou fyzickou kondici a obnovit energii některým dárkem z oblasti sportovních zážitků. Během některých sportovních zážitků teče adrenalin proudem, jiné jsou příjemným odreagováním.



Wellness

Wellness to je zdraví, psychická a fyzická harmonie. Wellness balíčky jsou tím pravým dárkem pro všechny blízké, které trápí neduhy či únava a kteří touží po klidu, odpočinku a relaxaci. Řada z našich wellness programů se odehrává přímo v lázních. Lázeňské pobyty přinášejí úlevu a životní elán. Lázně dnes již neznamenají jen zdravotnická zařízení klasického druhu, ale péči v komfortních hotelech zahrnující wellness, relax a beauty programy pro každého.

RomantikaRomantické víkendy

Romantiku potřebují mladí i ti starší, ženy i muži. Romantika nám přináší zážitek pocitu výjimečnosti vztahu a podporuje vzájemnou lásku.


Romantický víkend pro dva

Luxusní ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu, květiny, masáže, termální koupele… A také večeře při svíčkách.




Projížďka v selském voze

Krásný zážitek vám může dopřát i zdánlivě obyčejná projížďka v selském voze. Projedete se mezi vinohrady, krásnou přírodou a ochutnat vynikající vína ve vinném sklípku.

Čokoládová masážČokoládový víkend

Patříte k milovníkům čokolády? Pak je pro vás Čokokládový víkend jak stvořený. Kromě ubytování a romantické večeře pro dva, si můžete užívat čokoládové masáže a zábaly…a samozřejmě mlsat čokoládové bonbóny.


Společnost Zlatá rybka má ve své nabídce široké spektrum aktivit, které můžete formou vánočního dárku darovat svým blízkým, či si naopak sami něco jako dárek vybrat. Záleží na každém, čemu dává přednost a co ho potěší. Zda jsou to například adrenalinové zážitky, sport, či odpočinek při různých relaxačních procedurách…

Ostatně, posuďte sami. Navštivte stránky www.zlatarybka.cz a vyberte si vánoční dárek přesně podle vašeho gusta. Inspirace zde najdete opravdu dost a dost.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Stojí to ale zato, jezdím pravidelně každý rok a odpočinu si tam jak duševně, tak psychicky. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to same rikam i ja...lakave, ale prakticky neprijatelne financne
Obrázek uživatelky
profil
zní to lákavě,ale draze
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles