8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska na celý život?

2. 06. 2012 | Vaše příběhy
Láska má opravdu mnoho podob a každý příběh o ní je jiný. Mám dvě kamarádky, které si svého životního partnera našly v 16 letech a obě se za ně po čase i provdaly a mají spolu zatím jedno dítě. Další kamarádka se seznámila přes internet a po dvou letech se vzali a mají spolu syna. Já jsem se se svým manželem seznámila v práci, ale ani jeden si na své úplně první setkání vůbec nepamatujeme.  Máme spolu dvě děti a občas si lezeme vzájemně na nervy, ale jinak se máme zatím rádi…

To jsou takové ty obvyklé případy, ale příběh našich sousedů je skutečně zajímavý. Jsou ve věku mých rodičů a mají spolu dvě, dnes již dospělé děti. Paní byla už jednou rozvedená, když se se sousedem seznámila. On se ženil poprvé a byl z „rozvrácené“ rodiny, a tak toužil po šťastné kompletní rodině. Bohužel se jim to zpočátku nevydařilo. Ona byla atraktivní – vysoká, štíhlá, Láska na celý život?tmavé vlasy, ráda se bavila a pěkně oblékala, chodila ke kadeřnici. Obědy asi moc nevařila. Několikrát jsem u nich na návštěvě zaznamenala k obědu suchý rohlík, sušenku a podobné lahůdky.

Manžel chodil do práce a docela jim to takto až na nějaké hádky klapalo. Jenže ona v souvislosti se zábavou začala poměrně hodně pít a to byly pak hádky častější a možná to kolikrát neskončilo jen u hádek.  On jí v takových případech sem tam asi nějakou vrazil a ona to brala jako výraz lásky. Zřejmě kdo nežárlí, ten nemiluje.

Byli spolu asi patnáct let, když přišel rozvod. V té době bylo jejich dětem osm a patnáct let.  Ona bohužel hodně pila a o děti se nijak zvlášť nestarala a ještě to byla ona, kdo  si našel nového partnera a děti si vzít s sebou asi ani nechtěla, takže se o ně staral po rozvodu jejich táta. A opravdu se staral dobře, vařil, pral, uklízel.  Měli doma naklizeno opravdu jak v klícce a vůbec se otáčel, aby děti pokud možno nestrádaly.

Krátce po rozvodu se ona znovu vdala, pak se po nějaké době zase rozvedla. Čas od času se opět nastěhovala ke svému druhému manželovi. Většinou to bylo, když neměla kam jít nebo když se na obzoru ukázala nějaká potencionální nová partnerka. Jakmile sokyni odradila, tak se zase sebrala a odešla.  Později se vdala ještě jednou, ale ani tentokrát to nevyšlo. Opět přišly nějaké problémy a už spolu v té době ani nebydleli, když její poslední manžel zemřel. Teprve po jeho smrti zjistila, že bez jejího vědomí prodal či přenechal svůj byt a jí to „nestihl“ říct.

Takže byla tehdy asi padesátiletá vdova a neměla vůbec nic. Jestli to nepletu, tak měla pak ještě další známost a nakonec se znovu vrátila ke svému druhému muži. Ten ji dle mého názoru celý život miluje, takže jí odpustí cokoliv. Vzal ji zpátky a nyní spolu již přes deset let opět žijí. Tentokrát jsou spolu šťastní oba, ale myslím si, že jejich životní eskapády hodně negativně ovlivnily obě jejich děti. Ani jeden zatím nenašli toho správného životního partnera a jejich rodiče se zatím nedočkali žádného vnoučete. Snad se jim to jednou podaří a třeba si „babička“ vynahradí svou mateřskou roli alespoň u svých vnoučat. Moc bych jim to přála.
 
vlnka007 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
i to je láska.Smajlík...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles