8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše rodina má ráda Country

11. 08. 2012 | Vaše příběhy

Každý člověk má určitě rád nějaké párty, koncerty a bály. Každý má svůj vkus a podle toho si také vybírá akce, na které půjde a na které zase naopak nepůjde. Milovníci rocku půjdou jistě na koncert své oblíbené skupiny a milovníci country zase půjdou spíše na bál. A o tom Vám chci zrovínka něco povědět.

Naše rodina má strašně ráda Country a proto není divu, že nás velmi potěšil nápad uspořádat Country bál v Jiřičné. Dříve se odehrával na jiném místě, ale to se zrušilo, to nás velice mrzelo a tak jsme se dohodli takto. Akce se měla uspořádat dne 18. srpna  2011.

Do té doby bylo strašně moc práce. Jelikož měla být tombola, bylo nutné sehnat ceny, vytisknout a vyvěsit plakáty na tuto velkolepou akci, připravit místo, na kterém se to bude konat. Tentokrát se bál měl konat na jízdárně v Jiřičné v kryté hale. To znamenalo, jelikož je tam písek, uválcovat a připravit židle a stoly, bar a pódium pro skupinu, která zde měla hrát naživo. Do tomboly  se přivezlo spousta věcí. Byla tam lednička a mrazák, kaktusy, vína, různé přívěsky, zvěřina a spoustu jiných krásných cen.

Country bálKonečně nastal den ,,D´´. Již ráno se muselo do haly připravit a dodělat vše potřebné. Dívky měly nacvičené taneční představení na ,,Whisky, to je moje gusto´´ a hodlaly to předvést na bále. Jakmile se vše připravilo, spěchalo se domů, připravit obleky a boty, účesy a vše, co bylo potřeba. Naše rodina měla V.I.P. vstupenky, za to , že jsme pomáhali a přidali věci do tomboly. Vše mělo vypuknout okolo 18.-19. hodiny. Přišlo spousta lidí.

Bar běžel v plném proudu, čepovalo se pivo,  zkrátka, alkohol tekl proudem a všichni se skvěle bavili. Přijela skupina Tendr, která přijala pozvání a později nás doprovázela v tanci svou krásnou country hudbou.  Později se předvedly dívky se svým tancem, do toho se potom přidal muž s bičem, který dokázal trefit hůlku z polystyrénu v ústech jiného muže, aniž by mu ublížil. Toto vystoupení všechny pobavilo, protože  to sehráli jako scénu, že ten muž něco provedl a to byl jeho trest.

Potom se tancovalo a tancovalo. Některé tance byly v párech, ale také se zde našly tance, kdy lidé udělali řady a tancovali samostatně. Okolo 11. hodiny se prodávaly lístky na tombolu a slabší kusy, tím myslím děti, se začaly, i když nechtěly, rozcházet domů a do hajan. U nás to netvořilo výjimku a naše děti šly také spát. Krátce po půlnoci se vyhlašovala tombola a odnášely se věcné dary. Někdo dostal kaktus, jiný zase mrazák a ledničku a jiný zase ovečku, bylo to různé.

Akce přetrvala dlouho do rána. Druhý den vstávala polovina lidí okolo poledne.  A ani bych se nedivila, kdyby je nebolela hlava. A letos se má Country bál uskutečnit znovu a to 11. srpna 2012 a pevně věřím, že to bude zase taková krásná akce jako v loni. Už se všichni moc těšíme.


Vojtěšinka - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Naše rodina má ráda Country:

Naše rodina má ráda Country
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to moc pěkný článek,musela být skvělá akce.škoda,že jich je tak málo.Před 25 lety jsem chodila v Praze do Country taneční a každý týden se konaly country bály.Byl to zážitek na který ráda vzpomínám. Tyto skvělé akce jsou velmi málo propagované,ale na jednu str.je to dobře,jinak by dopadly jako Porty,nebo Tučného stodola. Přeji hodně úspěchů do podobných akcí.Smajlík
Mimochodem kde je Jiřičná,děkuji?
Obrázek uživatelky
profil
mám tiež rada, ale na bále som ešte nebola.
Musela to byť vydarená akcia.
Tak nech sa vám to vydarí aj tento rok.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles