MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otravná tchyně

28. 11. 2015 | Vaše příběhy

Když jsem s manželem začala chodit, zdálo se mi všechno růžové, se všemi jeho příbuznými jsem si skvěle rozuměla a tak když mě požádal po roce chození na romantické večeři o ruku, neváhala jsem ani minutu a těšila se na krásný život po jeho boku, svatba byla nádherná.

Ale po svatbě mělo začít peklo v mém životě, nejprve nenápadné poznámky od tchyně, to jsem si jich moc nevšímala, od kamarádek jsem slýchala horší věci, tak jsem to pouštěla jedním uchem dovnitř a druhým uchem ven. Postupně se to zhoršovalo, popichování jak mám špatně uklizeno, jak vychovávám děti, jak zanedbávám jejího syna, jak neumím uvařit nic kloudného, nic, co jsem udělala, jí nebylo dobré. Pokaždé, když jsem něco přinesla na návštěvu, tak to bylo buď málo upečené nebo přeslazené (podle ní), atd.

otravná tchýněAž jednou mi došla trpělivost a dostala jsem ďábelský nápad, jak na ni vyzrát. Nedávno jsme u nich byli na obědě a jelikož jim zbylo hodně svíčkové, dostali jsme ji dost do mrazáku. Tak jsem milou tchyni pozvala na oběd tentokrát já a servírovala jsem svíčkovou, kterou jsem „jako“ uvařila. Tchyně nezklamala, začala mi ji kritizovat a já se ptala: „To se mi opravdu tak nepovedla? Opravdu je tak hrozná? Ale vždyť je to ta svíčková od vás, maminko.“

Okamžitě ztichla, zčervenala a odešla do koupelny. Museli jsme ji pak dlouho lákat ven, protože si asi uvědomila, jak se celou dobu chovala. Pak se mi ani neodvážila podívat do očí a rychle šla s tchánem domů. Od té doby se mnou moc nemluví, ale je to lepší než ty její poznámky. A manžel taky pochopil, že se jen tak nedám a docela mi ten můj nápad pochválil.

Takže, pokud máte taky takovou otravnou tchyni, hlavu vzhůru!!! Nejsou všemocné :-)


V007A - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ano,každý podle svých zásluh...Vy máte klid a tchýně nezapomenutelnou zkušenost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásnéSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taková léčba šokem, která byla potřeba
Obrázek uživatelky
profil
s tou svíčkovou to vyšlo super..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
PovedenéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles