8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodinná láska má různé podoby

12. 06. 2012 | Vaše příběhy
Mladí manželé Jana a Petr měli dvě děti. Se svými dětmi tvořili spokojenou rodinku.

Po několika letech manželství potkal Petr velmi mladou, atraktivní černovlásku – Evu... Jiskra přeskočila, začali se scházet. Netrvalo dlouho a Eva otěhotněla. To už se Jana dozvěděla to, co si  dávno cvrlikali vrabci na střeše a podala žádost o rozvod. Petr nebyl proti. Manželství přestalo plnit svoji funkci a bylo rozvedeno.

Janě připadl dvoupokojový byt a obě děti. Petr získal garsonku, do které se s Evou nastěhovali. Brzy po nastěhování se jim narodila holčička a  po dvou letech přišla dvojčátka. To už se musel Petr velice ohánět, aby zabezpečil svoji novou rodinu a k tomu ještě musel platit na své dvě děti z prvního manželství. Také garsonka se stala pro tak početnou Rodinná láska má různé podobyrodinu malá. Eva měla již delší dobu žádost na obecním úřadu o přidělení bytu. S ohledem na početnou rodinu se bytu celkem brzo dočkali.

Byt si pěkně zařídili a vypadalo to, že jsou šťastni. Jelikož  Petr byl nucen hodně pracovat, pomáhala Evě s dětmi kamarádka Helena. Z této kamarádky se však časem stala „ přítelkyně“. Nejprve vše probíhalo diskrétně, ale postupem času se děvčata začala spolu ukazovat na veřejnosti jako dva milenci. V rodině docházelo k častým hádkám, ale Eva neustoupila a Petra z bytu doslova vyhodila.
Petr se vrátil do garsonky. Rozvádět se nemuseli, protože nebyli oddáni. Obecné mínění bylo na straně Petra. Každý se podivoval nad tím, jak je možné, že teprve po třech dětech si Eva uvědomila, že je jiné orientace.

Nevím, jak se děti vyrovnaly s tím, že otcovo místo v rodině zaujalo mladé děvče, ale myslím, že celkem dobře. Helena byla totiž o několik let mladší než Eva, byla temperamentní, s dětmi dováděla, jezdila s nimi na kole a i jinak se jim věnovala. Děti se nadále s otcem stýkaly a stýkají.

Zajímavé je, že všichni aktéři, o kterých zde píši, se společně scházejí a normálně spolu komunikují. Děti z prvního manželství jsou dnes již dospělé a děti z druhého volného svazku chodí do základní školy. Zdá se, že se celkem dobře vypořádaly s odlišnou situací ve své rodině.

Macizaj- čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Asi bych tajto žít nemohla.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ne všude jsou vztahy po rozchodu tak v klidu...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
za vaše reakce!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Samozřejmě, že je lepší,když spolu komunikují než aby se nenáviděli, ale zase taková pohoda mi to nepřijde.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Člověk nikdy neví, co ho v životě potká. Musí se umět přenést přes všechno. Takže když spolu všichni komunikují, je to v pořádku.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles