8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červencové akce pro děti

1. 07. 2012 | Zajímavosti
Prázdniny začínají, volný čas mohou děti trávit se svými rodiči na různých červencových akcích, které se konají po celé naší republice. Různé zajímavé akce po dobu prázdnin nabízejí muzea, hrady a zámky, formou tradičních hradních a zámeckých slavností s různými historickými ukázkami a soutěžemi.
Volný čas můžete využít také ke sportování. Děti mohou trávit dny volna v příměstských táborech, kde je pro ně připraven celodenní program. Tábory jsou plné zábavy a pohybu s novými kamarády. Večer mohou být opět doma s rodiči.

Památník Josefa Lady a jeho dcery Aleny v Hrusicích

Začátek prázdnin bude patřit dětem. 1. července vás průvodci v pohádkových kostýmech seznámí s dílem českého malíře, autora slavného Mikeše a nezapomenutelného vojáka Švejka. Poznáte také tvorbu jeho dcery Aleny Ladové, která se věnovala hlavně dětské ilustraci. Prohlídka galerie s hrusickou čarodějnicí Kanimůrou a rusalkou Lekmínou bude určitě pro děti zajímavá.

zábava pro dětiPohádkové neděle v Kempu Country v obci Potštejn

V červenci jsou v Kempu Country Potštejn připraveny různé zajímavé akce, které pobaví celou rodinu. 1. července na vás čeká Pohádkový les s Krakonošem. Westernový Maxi víkend je připravený na 5. července, čekají na vás také Bramborákové hody. 6. červenec bude patřit Kovbojským hrám pro děti. 7. července uvidíte hudebně zábavný program - WESTERNOVÝ DEN s MAXIM TUTBULENC. Dále country bál, velká ohnivá show Koně v ohni a AKADA a jeho hosté. 8. července - neděle plná kouzel a magie, soutěže pro děti.  15. července hledáme talenty-show nadaných dětí. 22. července pohádkové malování a hádání měst. Zábava s dětmi a dospěláky. 29. července uvidíte loutkovou pohádku -Tygr bábovek.

Muzeum perníků a pohádek

Muzeum perníků a pohádek v obci Ráby na Pardubicku připravilo pro děti 6. července celodenní program. V programu se můžete těšit na zajímavé hosty Jana Přeučila a Evu Hruškovou, kteří zahrají pohádku O Šípkové Růžence s mnoha písničkami a nezapomenutelnými loutkami. Na programu bude také veselé kreslení, lesní rohy, turnaj pro dospělé, pohádky o Honzovi a tradiční jarmark. Nebude chybět také největší setkání Jeníčků a Mařenek, nositelů jmen, kteří se mohou nechat zapsat do perníkové matriky.

ŠKOLA IN-LINE BRUSLENÍ v Karlových Varech “Varyáda“

7. července je pro děti připravená výuka jízdy na in-line bruslích s důrazem na bezpečnost. Je určena pro všechny, kdo si chtějí osvojit základy bezpečné jízdy, vylepšit svoji techniku nebo se naučit správně brzdit. Nebudou chybět soutěže v různých bruslařských disciplínách a školička bruslení pro nejmenší.

Pohádky pro děti na hradě Rabí

Zpříjemněte si léto a vezměte své děti na pohádky, konané v krásném prostředí. 8. července uvidíte na nádvoří hradu loutkové divadlo. Těšit se můžete na pohádky „Tři medvědi a drzá Máša" a "Medvědi šli na med, takže chaloupka je prázdná". Součástí představení je i kreativní dílna, kde děti budou společně stavět domek pro medvědy.

Prázdniny v ZOO Brno

Děti se během pobytu seznámí se  zoologickou zahradou a nahlédnou i do jejího zákulisí. Je pro ně připraven zajímavý program, pozorování zvířat v areálu zoo, soutěže, hry, zábavné kvízy, soutěžní stezka o zvířatech. Děti se také seznámí s prací chovatelů, krmení např. opic, žiraf aj. Setkání se zvířaty ze všech koutů světa čeká na dětské návštěvníky od 9. do 13.července.

Příměstský tábor v ZOO Olomouc

Děti za pět dní procestují všechny kontinenty naší planety. Akce probíhá v ZOO Olomouc od 9. do 13. července. Děti se seznámí se všemi zvířaty, chovatelé přiblíží rozmanitost živočišné říše, jejich ochranu, poznání a bohatství. V programu jsou zahrnuty soutěže, hry a rukodělné práce.


TOUR DE KIDS – Praha, Václavské náměstí.

Termín akce je 14. července.  Délka závodu 50 m až 1 km.
Dívky i chlapci startují samostatně. Soutěží se v pěti věkových kategoriích.
V programu vystoupí  Dáda Patrasová a klaun Čiko. Celou akcí vás bude doprovázet moderátorka Míša Nosková-finalistka Superstar.

dětský koutek v ZOO ZlínPříměstský tábor s angličtinou v ZOO Zlín

Na programu tábora se kromě výuky angličtiny budou aktivně podílet lektoři ZOO Zlín a děti budou tak moci poznat ZOO i z jiné stránky než běžní návštěvníci. Jako bonus obdrží každé dítě roční permanentku do ZOO zdarma. Termín táboru je od 16. do 20. července. (zdroj foto: ZOO Zlín)

Žít jako v pohádce

Týden plný dobrodružství čeká na děti od 21. do 28. července. Letní pobyt s jízdami na koních v Bučovicích u Votic v okrese Benešov je plný kouzel a dobrých konců na tábořišti.
Týden plný příběhů o tom, jaké to je žít v pohádce a o tom, že každá životní cesta má své překážky, hrdiny a dobré konce. Děti se promění v rytíře a princezny. Každý den budou v jedné pohádce plnit úkoly, aby rozesmály princeznu, přemohly draka nebo zachránily začarované království. Akce se koná od 21. do 28. července.

Prázdniny v centru Brno

Místo konání náměstí Svobody, park na Moravském náměstí. Konec prázdninové nudy se koná od 20. do 29. července.  V centru je přichystán bohatý program, zábava pro děti, divadla, koncerty, občerstvení, stánky a také atraktivními suvenýry.

Pohádkový Chlum u Třeboně

V závěru července se koná oblíbený hudebně-divadelní festival pro děti i dospělé nazývaný také „Velké setkání vodníků“. Všichni návštěvníci se mohou těšit na množství hraných pohádek, denní i noční pohádkový les, pěveckou soutěž „Zpívající žába“, pohádkovou diskotéku a zajímavé workshopy. Nejmenší účastníci si mohou vyzkoušet malování barvami nebo pestré kostýmy. Rodiče si mohou vychutnat příjemné posezení s hudbou. Festival je zakončen velkým průvodem všech pohádkových bytostí. Akce začíná 30. července a končí začátkem srpna.

Autorka: Marta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !