8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní tábory plné zábavy pro bezva zážitky

1. 06. 2012 | Zajímavosti
Letní tábory pro děti, to je romantika v přírodě, dobrodružné hry, aktivity, koupání, sport, turistika a spousta zajímavých soutěží. Dětské tábory volíme podle aktivit na klasické, taneční, adrenalinové, sportovní, umělecké a speciální. Pokud chceme vybrat pro své dítě vhodný dětský tábor, měli bychom zohlednit jeho přání. Bude se na tábor více těšit a taky si ho užívat. Děti jsou na letních táborech spokojení a rodiče ví, že je o ně po čas prázdnin dobře postaráno.

Klasické letní tábory
Klasické letní tábory dělíme na Tábor pro nejmenší a Tábor s volbou aktivit. Tyto tábory v přírodě vyhovují většině dětí.

Tábory pro nejmenší jsou určené pro děti od 6 do 8 let. Na těchto táborech si malé děti užijí vše, co k dětskému táboru patří, hraní v přírodě, táboráčky, diskotéky, pohádky na dobrou noc, časté pochvaly a také odměny.

Letní tábory plné zábavy pro bezva zážitkyTábor s volbou aktivit je vhodný pro každé dítko školou povinné od 6 do 15 let. Každý den mají děti jinou volbu aktivit. Můžou se těšit na dobrodružství, sportovní turnaje, koupání, tábornictví, vodáctví, diskotéky. Pohodový tábor se spoustou kamarádů bez nudy a vždy s nějakým překvapením.

Taneční letní tábory
Taneční tábory jsou zaměřené na určité druhy tanců, tancování se budou děti věnovat každý den, záleží jaký tábor si vyberou. Osvojí si základní znalosti moderního tancování, nacvičí si sestavy od jednodušších k složitějším. Každý tanečník si užije tábor podle svých schopností a úspěchů. Taneční tábory jsou zaměřené na Street dance, Irské tance a Zumbu.

Street dance taneční tábor

Street dance taneční tábor je vhodný pro děti od 9 do 15 let. Tyto tance jsou u nás stále více oblíbené, pořádají se v nich soutěže. Street dance je společný název pro taneční styly, vzniklé mimo taneční studia, přímo v ulicích, školních dvorech a tanečních klubech.

Tábor Irské tance

Pokud chtějí děti vyzkoušet něco nového a neokoukaného, mají příležitost věnovat se Irskému tanci, který se vyvinul z folklorních tanců. Tancuje se buď v měkkých botkách nebo ve stepkách. Děti se naučí základní kroky, budou tančit sólo i ve skupině, dozví se také něco o Irské kultuře. Vhodné pro děti od 9 do 15 let.

Tábor se Zumbou
Je vhodný pro děti od 6 do 15 let. Děti nemusejí umět tančit, nemusejí pilovat žádné kroky ani sestavy. Jednoduše se nechají vést rytmem moderní hudby. Tábor se Zumbou znamená radost z pohybu v týmu stejně naladěných kamarádů.

Adrenalinové letní tábory
Adrenalinové tábory ocení všechny děti od 9 do 15 let, kteří si chtějí zkusit adrenalinovou zábavu a zároveň nepřijít o klasický letní tábor. Tábory jsou zaměřené na Paintball, Tábor s airsoftem a Dobrodružný tábor.

Paintballový tábor
Tábor s paintballem ocení všichni dobrodruzi od 9 do 15 let, kteří si chtějí zkusit populární sport.. Paintball zdaleka není jen o střílení, ale rozvíjí spolupráci a kamarádskou pomoc. Kromě paintballu je tábor zaměřený na sportování, soutěžení a celo táborové akce.

Airsoftový tábor
Tábor s airsoftem je pro všechny děti od 9 do 15 let, které si chtějí zkusit populární adrenalinovou zábavu a zároveň nepřijít o klasický letní tábor. Při airsoftu zažijí děti pocity opravdového vojáka, osvojí si taktiku boje a přispějí k vítězství svého týmu.

Dobrodružné letní tábory
Všichni dobrodruzi a dobrodružky adrenalinový tábor jistě ocení. Užijí si  dobrodružství a zároveň nepřijdou o klasický letní tábor. Na dobrodružném táboře nesmějí chybět adrenalinové sporty paintball, airsoft, střelecké nebo outdoorové aktivity. Dobrodružství na táboře si určitě užijí děti od 8 do 15 let.

Sportovní letní tábory
Letní tábory se sportem a zábavou jsou rozděleny na Cyklistický tábor, Florbalový tábor, Tábor s inline bruslením, Kin-ballový tábor, Sportovní tábor, Tenisový tábor.

Cyklistický tábor

Cyklisté si užijí cyklistický tábor stejně jako ostatní táborníci, ale díky kolu mají více příležitostí poznávat zajímavá místa. Cyklistický tábor není ale jen o ježdění na kole. Cyklisté se zapojují do běžných táborových činností a her svého oddílu a dle své chuti si mohou vybrat některou z aktivit, jsou vhodné pro děti od 10-15 let.

Florbalový tábor
Sportovní florbalový tábor je určen všem sportovně a soutěživě naladěným klukům a holkám. Nezáleží na tom, zda s florbalem začínají nebo jsou pokročilými florbalisty. Zasportovat a zasoutěžit si mohou všechny děti od 6 do 15 let.
 
Tábor s inline bruslením

Je určený pro začátečníky i pokročilé i bruslaře. Tábor s inline bruslením je určen všem, kteří chtějí s tímto sportem začít nebo se zdokonalit a zároveň nepřijít o klasický letní tábor. Dozvíš se, jak se chovat bezpečně vůči sobě a k ostatním. Tábor je vhodný pro děti 9 do 15 let.

Kin-ballový tábor
Kin-ball je nový míčový sport. Děti ho nemusejí znát, základní pravidla si každý hráč rychle osvojí. Děti od 6 do 15 let zažijí zábavu s velkým a přitom lehkým míčem. Je to jediná hra na světě, kde hrají spolu tři soupeřící týmy.

Tenisový tábor

Tenisový tábor je vhodný pro každé školou povinné dítko od 6 do 15 let. Děti si užijí hraní tenisu, dobrodružství, sportovní turnaje, koupání a trošku tábornictví. Na táboře vás čeká spousta kamarádů, prima legrace a také nějaká překvapení.

Letní tábory pro malé umělce
Pokud je pro dítě potěšením tvořit kdykoliv a z čehokoliv, určitě jim bude vyhovovat tábor s uměleckým zaměřením. Své výrobky vystaví na svých vernisážích na konci tábora a pak si je odvezou domů.Tvořivé dušičky ocení své umělecké vlohy na Fotografickém táboře, Tábor s keramikou, Šikovné ruce a  Výtvarný tábor.

Fotografický tábor
Začátečníci i pokročilí fotografové od 9 do 15 let se mohou mnohému přiučit a zlepšit svůj cit pro dobrou fotografii. Pokud máte doma dítě, které rádo fotografuje, tábor je pro ně tím pravým. Kromě fotografování se děti na táboře věnují sportu, koupání, různým soutěžím a táborové činnosti.

Tábor s keramikou
Hlavní činností na táboře je výroba keramiky. Zajímavými výtvory se děti pak děti potěší doma.Tábor je vhodný pro děti od 6 do 15 let. Kromě keramiky je na táboře stejný program jako u tábora klasického, sportovní vyžití a celo táborové akce.

Letní tábory pro šikovné ruce
Letní umělecká dílna v přírodě uspokojí všechny děti s různými zajímavými nápady od 6 do 15 let.  Na táboře je mnoho tvůrčích činností, které ovlivní i věk dětí. Různé možné techniky a umělecké činnosti. Jako je například batikování na trička, malování na sklo, textilní výrobky, keramika, zvířátka z korálků, koláž, pedig,sádrové odlitky, šperky z drátů a jiné. Šikovné ručičky se určitě nebudou nudit.

Výtvarný tábor
Každé dítě má možnost projevit své nadání a talent. Od toho jsou k dispozici výtvarné tábory pro děti od 6 do 15 let. Na táborech napoví a pomůžou jejich uměleckému cítění. K malování je bude inspirovat nejen okolní příroda, ale také podněty kamarádů a dospělých výtvarníků.

Letní tábory specializované
Speciální letní tábory jsou určeny dětem s vyhraněným zájmem, ale mohou zaujmout i dítě, které láká vyzkoušet si něco nového. Patří tady  Geocachingový tábor, Koňský tábor, Šachový tábor a Tábor pro teenagery.

Geocachingový tábor

Geocaching je zábavná výprava za pokladem pro dospělé a děti. K získání podkladu stačí znát GPS souřadnice skrýše. Kdo by se netěšil na překvapení, které se tu ukrývá! Potřebuješ k tomu jen trpělivost a radost z objevování zajímavých míst. Děti budou mít k dispozici GPS navigaci do terénu.Tábor si užijí úplní začátečníci i pokročilí hledači od 9 do 15 let.

Koňský tábor
Hodně dětí má rádo koně a zároveň nechtějí přijít o letní zábavu v přírodě. Pro ně jsou dobrou volbou letní tábory s koňmi. Koňský tábor často vyvolá závislost na koních. Děti se každoročně k takovým táborům rádi vracejí. Tábor je vhodný pro děti od 10 do 15 let.

Šachový tábor

Tábor pro šachisty je určen pro hráče od 6 do 15 let. Veškeré šachové aktivity probíhají zábavnou formou, šachový tábor si užije každý se zájmem o hraní šachu. Děti jsou rozděleny do skupin podle své šachové výkonnosti, začátečníci, pokročilí, vyspělí šachisté.

Letní tábory pro teenagery
Užít si prázdniny po svém mohou dospívající děti od 15 do 17 let. Kamarádství, super zábavu jako je sport, tanec, cyklistika, noční hry, inline bruslení, sjíždění řeky na pramičkách, expedice přežití s přespáním pod širákem, projížďka na koni a jiné. Každý může zkusit nové aktivity podle svých zájmů... Kromě množství zábavy je tábor vhodný k získání dovedností praktikanta a vedoucího oddílu dětí.

marta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na tábory moc ráda. V t době nebyly ještě takhle specializované. Vlastně jednou jsem byla na "angličtinovém" táboře. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ani jsem netušila,že je tolik táborů,holky jezdí už od první třídy a Míša ještě ani do školy nechodila od ČČK,vždy to bylo u Meziříčka u Jihlavy,ale letos jedou jinam ale stále od ČČKSmajlíkje to zajímavý a pěkný článekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles