8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v letu

23. 05. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Souboj v letu
Autor: Dick Francis
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Knižní klub
Rok vydání: 2010
Rozměry: 152 x 234 mm
Počet stran: 224 str.
Cena: 234 Kč

Henry Grey je synem hraběte z Cregganu, ale svůj šlechtický původ raději zatajuje. Snaží se vydělávat si na živobytí jako obyčejný úředník v dopravním průmyslu a z kanceláře s oblibou utíká ke svým dvěma vášním - amatérským dostihům a sportovnímu létání.

souboj-v-letuJednoho dne hodí svůj usedlý život za hlavu a stane se stájníkem v letecké společnosti, která dopravuje vzácné koně po celém světě. Henry zjišťuje, že tenhle byznys může být tvrdší, než očekával, a nepochopitelně agresivních nepřátel se kolem něj náhle objevuje čím dál víc. V Itálii se seznámí s půvabnou Gabrielou a život se zdá být alespoň na čas velmi příjemný. až do chvíle, kdy se nevysvětlitelně ztratí Henryho kolega a přítel Simon a každý další let přináší víc otázek o skutečných záměrech Henryho zaměstnavatele. V sedle dostihového koně i v letadle tisíce metrů nad zemí se Henry snaží odvést tu nejlepší práci a uhájit svou dobrou pověst, jenže nepotrvá dlouho, než bude muset hájit i svůj vlastní život proti lidem, pro které je vražda zábavnou hrou. Slavný román DICKA FRANCISE Souboj v letu zavádí čtenáře do oblíbeného dostihového prostředí a vtahuje ho i do krásného a nebezpečného leteckého sportu a profesionální přepravy koní. Čtenářům Dicka Francise by neměl ujít ani zcela nový román Vyrovnaný účet, který autor sepsal se svým synem Felixem a který právě vychází.


Tuto knihu Souboj v letu koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám velmi ráda všechny knihy od p.Francise a myslím,že ani tato by neměla chybět v knihovně milovníků detektivek.Já ji mám z předešlého vydání.Doporučuji.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles