Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

FÓRUM slavných, neslavných i oslavných výroků

23. 04. 2008 | Knižní tipy
Autor: Václav Upír Krejčí
Nakladatel: NAKLADATELSTVÍ XYZ
Rok vydání: 2008
Počet stran:  290 str.
Cena: 229 Kč
Formát: 14,5 x 18,5cm, vázaná

Zaznamenané, odposlechnuté, možná nechtěně ukradené, někdy upravené výroky, výkřiky, chytrosti, moudra, důvtipné i vtipné poznámky slavných, ale i méně slavných či zcela normálních obyčejných lidí. Dozvíte se, co si o životě myslí Hana Hegerová, Jaromír Jágr, Jiří Lábus, Martina Navrátilová, Lucie Vondráčková, Milan Uhde nebo Miloš Forman. Knihu můžete číst kdykoli a kdekoli – všude a za všech okolností vás pobaví.

FÓRUM slavných, ...Ukázka z knihy:


Vážený čtenáři,
děkuji, že konečně ve svých rukou držíte Moudro, věřím, že vám i k srdci přiroste. Mimo jiné se můžete těšit na…
…moudra psaná i vepsaná i nepsaná, bulvárně intelektuální titulky, parafrázované glosy, mentorované výroky jiných, oglosované s ještě větším šarmem, šprťouchlata, dada na druhou, rychlokvaškové nejapnosti, výstřelky módních trendů, sarkasmy, kouzla se slovy, zvrácené chytrosti, bodavé špeky, provokativní nic, romantické lži, tlachy, krávovinky, úlety, schízy…, intelektuálno, a přitom vše tak pěkné, až to fantazií zavání.
Jsou to zaznamenané, odposlechnuté, možná nechtěně ukradené, ale někdy i upravené reakce, výkřiky, opilecké chytrosti, citáty od slavných, moudrých, nejchytřejších, vtipných, ale i… méně slavných či zcela normálních obyčejných lidí.
Kniha důvtipů by se také mohla jmenovat Málokdo ví, co kdo řekl…
Tato velká publikace sebraných výroků má hned několik výhod: můžete ji číst s jakoukoli náladou: špatnou, dobrou, nijakou, a v tom je její kouzlo. A kdyby k ní existoval návod, tak by to bylo hned na několik způsobů: Kde ji číst? V tramvaji, ve vlaku, autobuse, autě, v metru, letadle, na kole, pod moskytiérou i na WC, v práci, pod lavicí, ve vězení, na svobodě, na větvi, v čekárně, ve frontě, v posteli, na pláži, v kruhu rodinném i na samotě u lesa, pod deštníkem, u bazénu, v aleji, pod svícnem, kde bývá tma, prostě všude. Jak ji číst? Ve dne, v noci, na přelomu roku, s brýlemi i bez nich, s otevřenou myslí, za zavřenými dveřmi, při otevřeném okně v létě a zavřenou televizí po celý rok, přes rameno. Kde ji začít číst? Kdekoli knihu otevřete, okamžitě se začtěte, aniž byste měli pocit, že ztrácíte niť děje, totiž v ději jste stále a před vámi naděje na další ještě lepší moudra.

Václav Upír KrejčíPro osvěžení z přemíry moudra od velkých lidí přidávám špetku nerozumu, hloupostí, blábolin, stupidností, nevtipných vtipů i chytrých nesmyslů…, ale ty neprozradím, od koho jsou a které to jsou, ty si, chcete-li, najděte sami.
A pro nenápadné srovnání výroky českých a slovenských celebrit namátkově jsem okořenil světovými velikány.

A tak závěrem pro váš začátek, prosím, knihu neodkládejte a bez obav pokračujte. Mějte se a hlavně moudře smějte se. A pak to klidně někomu natřete na moudro.



Zdroj: NAKLADATELSTVÍ XYZ

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !