8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení

7. 10. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Musela jsem zemřít.
Podtitul: Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení
Autorka: Anita Moorjani
Nakladatelství: Knižní klub
Vázaná vazba
Datum vydání: říjen 2013
Počet stran: 208
Cena: 272 Kč

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem a autorka dnes patří mezi významné osobnosti, nadšeně vítané čtenáři po celém světě. Brzy po sňatku u ní diagnostikovali rakovinu, po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření.

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdraveníNečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi rychle se začala zotavovat. Následná vyšetření neprokázala žádná ložiska rakoviny, což je zcela neuvěřitelné a vědecky nevysvětlitelné. Strhující závěrečná část se týká autorčiny proměny ve vnímání hodnot, neboť na základě prožitku blízké smrti objevila smysl života.

Je to příběh lásky – příběh velké bezpodmínečné lásky, který vám připomene, kdo opravdu jste, proč jste tady a jak můžete překonat všechen strach...“
Wayne W. Dyer

Všichni máme vnitřní sílu překonat v životě i nejtěžší situace.

O autorce knihy Musela jsem zemřít.
Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení:


Anita Moorjani se narodila v Singapuru indickým rodičům, ve dvou letech se s nimi přestěhovala do Hongkongu a tam strávila většinu života. Díky svému původu a britskému vzdělání ovládá několik jazyků. Po mnoho let pracovala ve světě byznysu, ale v dubnu 2002 jí diagnostikovali rakovinu. Fascinující a dojemný zážitek blízké smrti na počátku roku 2006 jí zásadně změnil pohled na život a její současná práce je prodchnuta hloubkou a vhledy, které získala na onom světě.

Anita dostává často pozvání na konference po celém světě a je pravidelným hostem na katedře behaviorálních studií Hongkongské univerzity, kde přednáší o psychologii duchovních přesvědčení a o tom, jak se stavět ke smrtelným nemocem a ke smrti. Je vtělením pravdy, že všichni máme vnitřní sílu překonat v životě i nejtěžší situace, a je živoucím příkladem toho, že je to možné.

V současnosti žije Anita s manželem v Hongkongu, a když necestuje a nepřednáší na konferencích, pracuje jako konzultantka mezikulturní komunikace pro tamější mezinárodní korporace.

Tuto knihu Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !