Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

BABYFEST 2007

29. 01. 2008 | Kultura
Festival Babyfest rockových kapel, ve kterých hrají dívky a ženy, letos přivítá návštěvníky již pátým rokem. Uskuteční se ve čtvrtek 18. října a v pražském klubu Retro Music Hall (Francouzská 4, Praha 4). Začátek Babyfestu je v 19:00 hodin. Na BABYFESTU 2007 vystoupí kapely MARGOT (SK), FOUR ROSES, MATAHARI (special guest), STILLKNOX, RESKATA a BUNDY TAD.

Návštěvníci Babyfesti 2007 mohou stejně jako předcházející čtyři roky vidět kapely, kde ženy hrají na nástroj, jako je elektrická kytara, baskytara či akustická bicí souprava. BABYFEST 2007 je zároveň určen pro všechny, kdo hrajícím ženám fandí – a samozřejmě také pro spoustu zvědavců, jejichž účast na festivalu se předpokládá.

Babyfest 2007 Nápad uspořádat tento festival zvaný příznačně BABYFEST (čti česky „babyfest“), vznikl v roce 2003, kdy se konal první ročník festivalu. Pro velký zájem pro akce pokračuje i letos. Festival má vlastní internetové stránky na adrese www.babyfest.net, kde je k dispozici mimo jiné rozsáhlá fotogalerie z předchozích ročníků Babyfestu. Stránky slouží také jako zdroj informací o dalších kapelách, které sice nejsou přímým účastníkem festivalu Babyfest, avšak mají ve svých řadách hudebnice. Zároveň se na stránkách Babyfestu nachází informativní část o kapelách, které již neexistují, a zájemci se zde o nich mohou dočíst dostupné informace.

Babyfest 2007 Babyfest 2007















Pojďte společně navštívit v pořadí již pátý ročník Babyfestu 2007, druhý v prostorách Retro Music Hall,
ve stejném termínu jako loni…….


Originální ženská akce BABYFEST 2007
letos opět v Retro Music Hall!!!!



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !