Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ezoterické léto - akce pro lidi, kteří milují život

20. 07. 2012 | Kultura
Rádi bychom Vás pozvali na letní festival Ezoterické léto, který si vzal za cíl vytvořit místo pro setkání odborníků i laiků z širokého spektra oborů - ezoteriky, alternativní medicíny, šamanismu, tantry, věštění i rituálů. Chceme vytvořit prostor pro rozhovory mezi všemi zúčastněnými!

Celý víkend a to už od pátku odpoledne budou na Kubasově chalupě pod Orlickými horami probíhat zajímavé přednášky, semináře a energetická cvičení. Zároveň se budete moci podívat na Vaši budoucnost, absolvovat napojení na reintegrační energii, odblokovat se při terapii, konstelaci nebo EFT, vyzkoušet automatickou kresbu, seznámit se s jiným pohledem na lidskou sexualitu, rozhýbat tělo nebo zažít šamanské cestování či večerní magický rituál… A to vše na jednom místě!!!

Kdo Vás bude festivalem Ezoterické léto provázet?


Renata Marie - TarotVykladačka tarotu, malířka a moudrá dáma. Renata nejenže zná tarot od historie po současnost, všechny jeho formy, obsahy, symboly a zpracování, ale zajímá se i o zapomenuté věštecké metody, jako je například nombrologie. Její věštby umí dekódovat zprávy o duši, vyjasňují situace a pomáhají v rozhodování. Renata Marie věští také v televizi.

Pavel Švarc - šamanismusŠaman, léčitel, kartář a numerolog. Pavel žije dle svého motta, že Zem je krásné místo pro život a do chuti žít vrací své klienty ve své šamanské poradně a na seminářích, kterou provozuje se svou ženou Markétou. Bude Vás provázet šamanským bubnováním i sobotním rituálem.

Ondřej Habr - AstrologieAstrolog, který se zajímá, studuje a učí o čem je lidská duše, zkoumá její reakce na podněty a zákonitosti. Ondřej věří, že objasněním příčin na tomto poli lze mnohé změnit. Zabývá se také organizací a směrováním cest na silná místa po Česku i světě, astrojógou, masážemi k uzdravení a regenerací organizmu.

Gita Gabrielli - numerologieGita miluje šanson, jazz, píše povídky, pohádky, ale i filosofické úvahy, co ale píše nejraději, jsou čísla z data narození, které, jak ona říká, otevírají veškerá zákoutí naší duše a dovedou nás k pochopení našeho bytí. Gita je brilantní numeroložka a skvělá vypravěčka, která sype z rukávu neuvěřitelné množství informací o nás samých i o světě kolem nás.

Jan Pešička - KonstelaceHonza se osobním rozvojem, sebepoznáním, hypnózou a konstelacemi zabývá už řadu let. Učil se u takových kapacit jako jsou J.Winkler nebo Wilfried Nelles. V současnosti pracuje jako kouč. Je členem ČASK, ale především je to dobrý chlap, člověk s otevřeným srdcem.

Zuzana Mejšenerová - Automatická kresbaDo životů i osudů ostatních nahlíží stejně snadno, jako dýchá… Využívá automatickou kresbu, karty a zejména svou jasnovidnost k odhalení našich potíží ale také k diagnostice zdravotního stavu. A pokud někdo dostal od Pána Boha dar vidět pod pokličku nás samých, je to právě Zuzana.

Misabelka - Výklad karetMisabelka nabízí poradenství pomocí psychologického rozboru sebepoznání a objevování našeho Já. Při výkladu karet můžete zjistit důvody, proč prožíváte strach, nedostatek lásky, celkové sebedůvěry a proč se Vám v životě nedaří a co udělat pro to, aby se osud obrátil ve Váš prospěch. Misabelka žije svůj život s andělskými energiemi.

Markéta Švarcová - ChiromantiePokud o někom můžeme říct, že ten člověk se na vás podívá a vaše duše se rozzáří, tak to je přesně Markéta. Markéta je šamanka, zvuk jejího bubnu a spojenci, s kterými pracuje, vyléčí bolavou duši a vrátí vám víru v dobré bytí. Už od mládí se zabývá také chiromantií. Považuje ruku za fascinující a živé svědectví o tom, jak jsme zrovna na tom a co s tím …

Adriana Kučková - TantraJak Ajka říká: „Věnuji se péči o tělo a dušičku.“ A je to tak. Přichází se srdcem na dlani a nabízí nám zcela jiné, otevřené a přátelské pojetí sexuality jako cesty k naší energii a vitalitě. Boří mýty a dává do souladu sexualitu jako niternou komunikaci v láskyplném vztahu a jako cestu k povýšení člověka na bytost, která žije v jednotě s Matkou Zemí.

Zoja Perglerová - MohendžodároZojka je na cestě za poznáním sebe sama – své hodnoty, své síly, své odvahy a lásky sama k sobě. Již 11 let sobě i ostatním pomáhá v objevování pravého světa ženy – ženy matky, milenky, bohyně… Žena má mnoho podob a všechny mají své kouzlo. Věnuje se cvičení Mohendžodáro, tatře józe pro ženy, aromaterapeutickým masážím a shiatsu.

Eva Portlová - Terapie EFTEFT patří mezi metody energetické psychologie, mladého oboru, který si získává čím dál větší popularitu nejen mezi zastánci alternativní medicíny, ale i lékaři, psychology a psychiatry. Eva se touto metodou zabývá již řadu let a s velkým úspěchem. Není divu, protože až ji uvidíte, poznáte, že má dar – její ruce jsou totiž zázračné.

Lenka Spěváčková - fyzioterapieFyzioterapeutka Lenka se zajímá o vědomou práci s tělem, o prožití pohybu a o souvislosti mezi napětím těla a lidskou psychikou. V terapii se věnuje dětem, lidem s tělesným handicapem, a všem, kteří chtějí vrátit tělu jeho původní přirozenou pohyblivost bez bolestí a omezení.

Jan Zeman - léčitelstvíJan o sobě říká, že vše musí mít vždy logické vysvětlení. Přes výrobu orgonitů a zapperu se dostal až k reintegrační energii. Honza léčí pomocí energie všechny tělesné neduhy a jeho úspěchy jsou úžasné. V poslední době ještě ke všemu propadl kouzlu a účinnosti MMS! O tom všem Vám bude vyprávět.

Informace a přihlášky: Tel.: 774 696 059, mail: zlatystred@gmail.com

Přijeďte za námi ve dnech 17. – 19. srpna 2012
Vaše duše se zaraduje!


Za společenství Zlatý střed - Pavel a Markéta Švarcovi


Zdroj, foto: Přístav 69

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to i pro mě daleko.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkzajímavá akce, ale dost daleko
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles