Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance

22. 01. 2008 | Kultura
Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 – v latinskoamerických tancích se koná 26. ledna 2008 od 10 do 22 hodin v basketbalové hale Sparty, Nad Královskou oborou 51, Praha 7.

Více než 170 nejlepších párů tanečního sportu z celé České republiky bude soutěžit ve všech kategoriích - Junioři I a II do 14 a 16 let, Mládež do 18 let, Dospělí nad 18 let - o prestižní titul Mistra České republiky. Soutěžit se bude v pěti tancích latinskoamerického rytmu: Samba, Ča – Ča, Pasodoble, Rumba a Jiwe. Ano, bude to den plný kultivovaného vzrušujícího tance a romantické hudby.

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance














Taneční páry, trenéři a choreografové předvedou výsledky své celoroční práce, jak se jim podařilo choreograficky ztvárnit pohybovou souhru, vztah mezi mužem a ženou ke špičkovému výkonu. Přípravy v klubech ukazují, že nebude chybět zdravá ctižádost a velké napětí v tanečním zápolení nejen na parketě, ale i v hledišti a to zejména mezi favority pražských a severomoravských klubů.

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance














Účast nejlepších tanečních párů, jejich kvalita a sportovní prostředí haly Sparty předurčují, že MČR bude přehlídkou mládí, krásy a pohybu pro diváky to podívaná velmi zajímavá, sportovně a hudebně vzrušující.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro. Cena od 390,- do 600 Kč.

A jak dopadlo loňské Mistrovství ČR v latinskkoamerických tancích 2007:
To se konalo v sobotu 17. 2. 2007 v Ostravě.

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance

Kategorie - JUNIOŘI I

O vítězství jediných účastníků loňského MČR v JI Zdeňku Korbelovi s Nelou Hegerovou (MADAT Praha) nebylo od začátku pochyb, vypadali skutečně nejvyzráleji.

Kategorie - JUNIOŘI II

Velikými favority tu byli Marek Bureš s Kristýnou Žižkovou (TK KOŠKOVI Liberec), kterým v minulém roce unikl titul jen o vlásek. Ti nakonec svoji úlohu splnili, jenže po jejich suverénním vystoupení na mistrovství v 10T jsme se domnívali, že to bude s větší převahou.

Kategorie - MLÁDEŽ

O titul si to v podstatě „rozdaly“ 3 páry: sourozenci Tomáš a Jana Markovi (TK RYTMUS Bakov n.Jiz.), Daniel Ciml - Sabina Liberdová (SOKOL Vítkovice-TK AKCENT Ostrava) a Szymon Božek - Michaela Riedlová (TK TREND Ostrava). Boj to byl skutečně na ostří nože. Ještě po druhém tanci měly všechny 3 páry stejný součet umístění. Ve třetím tanci se začal lámat chleba ve prospěch Markových, kteří pak svůj náskok ve zbývajících dvou tancích ještě navýšili na 4 body.

Kategorie - DOSPĚLÍ

Po přímo strhujícím duelu se nakonec Marek Swětík s Renatou Dohnanskou (SOKOL Vítkovice-TK AKCENT Ostrava) dočkali svého prvního titulu v kariéře, bylo to ale snad tím nejtěsnějším poměrem, jak to jen šlo.

Foto: Vladimír Prouza

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tance, hudby, provedeni....obdivuji, jak dobre exceluji......
Obrázek uživatelky
profil
Tyhl tance jsou fakt úžasnýSmajlík
škoda, že už se je neučim:(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles