Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 92. díl - Mise na Mars

3. 10. 2019 | Televizní tipy
92. díl seriálu Krejzovi s názvem „Mise na Mars“ můžete sledovat 3.10. 2019. Dohráváme příběh z minula, kdy Helena odmítla jet do Ameriky na stáž. Jenže teď se ukáže, že kolega, kterého za sebe navrhla, nemůže jet. Tím se o stáži dozvídá i Krejza, který chce, aby Helena jela. Je to přece příležitost. Jenže Helena je rozhodnutá zůstat. A navrhne za sebe doktora Neumana. Krejza to řeší s holkama a ke svému překvapení zjistí, že ony o Helenině rozhodnutí vědí.

Krejza se tedy snaží na vlastní pěst přemluvit Neumana, aby nejezdil. Ten to ale odmítne. A když si o tom jde promluvit přímo s Helenou, tak je už u Krejzů Jaryn s neštovicemi. Neuman to bere jako atak na vlastní osobu, protože on neštovice neměl a snaží se s manželkou o dítě. Helena odpustí Krejzovi, že s Neumanem jednal za jejími zády. A celé rozřešení příběhu udělá Neumanova manželka, která oznámí, že je těhotná. Šťastný Neuman se sám vzdá stáže a Helena odjíždí.

Krejzovi - 92. díl - Mise na MarsPavel pokračuje ve svém „obhospodařování“ žen. Zdeničce se to moc nelíbí a přeje mu, aby ho nějaká ulovila. Jenže Pavel tvrdí, že se to nestane, navíc odjíždí do Brna na kliniku. Ošetřuje psa slavného zpěváka Kopice, kterému Vyhnálek špatně léčil psa. A Pavel ho skvěle odoperuje. Kopic udělá na so-ciální síti Pavlovi reklamu a pacienti se jen hrnou. Takže je Petr na jedné straně rád, ale na druhé straně neví, co bude dělat, až Pavel odjede. Bude muset shánět veterináře, sám to nezvládne. Pavel si kápne do noty s Livií, a i když se hodně snaží ji dostat, tak se mu to zatím nepodaří. Možná i to je důvod, proč se na-konec rozhodne ještě zůstat.

Danka a Honza se spolu snaží vycházet. Honza je ale rád, že v rádiu Danku má, všechno funguje. Při jednom nočním vysílání Danka zjistí, že Lindě volá do studia nějaký úchyl. Společně to oznámí Honzovi, ale ten to zlehčuje. Nicméně Danka pochopí v následném nočním vysílání, že má Linda ve studiu problém. A když dorazí do studia, tak uvidí, že se ten uchyl dostal k Lindě. Danka se s Lindou zamkne ve studiu a zavolá policii. I když je nakonec uchyl dopaden, Linda už v rádiu nechce pracovat. Honza tedy Danku požádá, jestli by zase nezačala vysílat. Danka je ráda.

Lukáš dostane první špatnou známku. Tvrdí, že ho aktuální světové dění nezajímá. Ondra na něho nastoupí s tím, že si musí známku opravit. A jestli to neudělá, půjde makat do fast foodu. Luka se tedy začne zajímat o světové dění a jde do extrému. Nakonec začne spávat pod stolem, protože se bojí zemětřesení a odmítá pít vodu, protože se bojí, že by do ní někdo mohl něco namíchat. Zachrání ho až Helena, která povolá Vivien. A protože Lukáš nechce, aby ho Vivien viděla spávat pod stolem, uvede se zase do normálu.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

92. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 3.10. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !