Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 17.10. 2013

17. 10. 2013 | Televizní tipy
22. díl seriálu Křižovatky života s datem 17.10. 2013 pojednává o tom, jak to může také dopadnout, když se osamělá vdova upne na syna. Pětačtyřicetileté Martině Vondráčkové se radikálně změnil život, když jí nečekaně zemřel na infarkt její o deset let starší muž Roman. Do té doby žili společně s šestnáctiletým synem Davidem v malém domku se zahradou v Hradci Králové. Martina se s novou situací stále nemůže vyrovnat. Stala se z ní introvertní neurotická žena, která se navíc nezdravě upnula na svého syna.

David se v dalším dílu cyklu Křižovatky života s datem 17.10. 2013 stal jediným smyslem jejího života, je připomínkou její dříve šťastné a harmonické rodiny. Navíc je velmi podobný svému otci. Martinina labilita se pomalu stupňuje.

Křižovatky života 17.10. 2013Nepřeje si, aby David chodil ven, nelíbí se jí, když se vídá s kamarády, chce, aby veškerý volný čas trávil s ní. Bojí se, že o Davida přijde a zůstane sama. Aby ho u sebe udržela, neustále mu ukazuje staré fotky a dokonce ho nutí nosit otcovo staré oblečení.  

David nejen, že v dalším dílu cyklu Křižovatky života s datem 15.10. 2013 truchlí nad smrtí otce, ale ještě cítí zodpovědnost vůči zoufalé matce. Jak dlouho může dospívající kluk takový tlak unést? A co se stane, až si najde přítelkyni?

ČR 2013. Režie: Markéta Nešlehová.


Sledujte 22. díl pořadu Křižovatky života ve čtvrtek 17.10. 2013 od 21:45 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já jsem nevěřila vlastním očím, co si ta holka dovolila nejen k mamince, ale i k řediteli školy a vůbec ke všem okolo.Ta opravdu potřebovala odbornou pomoc, to nebylo normální.
Obrázek uživatelky
profil
Úterní díl jsem neviděla, ale až tak nesouhlasím s tím co je napsáno.Mě maminka nikdy neuhodila, otec asi dvakrát a přesto bych si tohle nikdy nedovolila.Jako " vejškrabek" jsem také téměř nic nemusela.
Vychovala jsem víceméně sama tři děti, měli vše co potřebovaly, ale ne luxus navíc.Na ten si vydělávaly samy brigádami.Zato měly naprostou a neomezenou volnost, jen se dodržovala pravidla včasného návratu a nelhalo se.
Dnes jsou dospělí, báječní a vlastně též vychovaní v benevolenci.
Všichni tři jsou mi velkou oporou. máme se navzájem moc rádi.Pravda,ti dva starší několikrát dostali, u toho nejmladšího stačilo vysvětlit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles