Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Šestej smysl od 1.7. 2013 na Prima love

1. 07. 2013 | Televizní tipy
Svérázný vyšetřovatel se zvláštní schopností se ze Sběratelů kostí přesunul do vlastního seriálu s názvem Šestej smysl, který od 1.7. 2013 uvede nově Prima Love. Vyšetřoval v Šestém smyslu najde cokoli a kohokoli!

O seriálu Šestej smysl:


Veterán války z Iráku Walter Sherman (Geoff Stults) se poprvé objevil v šesté sérii Sběratelů kostí jako známý agenta Bootha z dob v armádě. Při výbuchu nastražené bomby utrpěl vážné zranění mozku, získal však jedinečnou schopnost: Dokáže najít nepatrné spojitosti mezi zdánlivě nesouvisejícími událostmi, předměty a osobami, jež jiným vyšetřovatelům unikly. Když chce, vypátrá cokoli a najde kohokoli na světě. Kvůli poškození mozku ale zároveň trpí těžkou paranoiou a dalšími duševními problémy i výstřelky. Léčbu odmítá, protože nechce o užitečnou schopnost přijít. Zatím se mu nepodařilo najít pouze experta na výbušniny, který vyhodil do vzduchu Walterovo Humvee a zabil pět členů jeho jednotky...

Seriál Šestej smysl od 1.7. 2013 na Prima loveMomentálně se Walter drží při zemi. Ale protože se najde dost lidí, kteří potřebují jeho pomoc, pracuje jako neoficiální soukromý vyšetřovatel. Pomáhají mu jeho „právní poradce“ a majitel baru na Floridě Leo Knox (Michael Clarke Duncan), policistka Isabel Zambadaová (Mercedes Masöhnová) a nezletilá zlodějka Willa Mondayová (Maddie Hassonová), která si chce „odkroutit“ podmínečné propuštění.

Zajímavosti o seriálu Šestej smysl,
který uvidíte nově na Prima Love:


Walter Sherman a Leo Knox se poprvé objevili v 19. dílu šesté řady seriálu Sběratelé kostí, ve kterém pomáhají najít ztracený poklad ze španělské galeony. Už tehdy je hráli Geoff Stults a Michael Clarke Duncan. Epizoda byla testem, jak diváci na neobvyklého hrdinu zareagují. Seriál Šestej smysl se pak stal oficiálním spin-offem Sběratelů kostí. Jedním z důvodů, proč vznikl, byla plánovaná absence Sběratelů kostí na televizní obrazovce způsobená těhotenstvím herečky Emily Deschanelové. Agent Booth ani „Kůstka“ Brennanová se ale v žádné z třinácti natočených epizod neobjeví.

Seriál Šestej smysl je zároveň volně inspirovaný knižní sérií The Locator od Richarda Greenera. V seriálu se původně měla objevit jenom jedna ženská hrdinka. Barmanku a pilotku helikoptéry si v „nultém dílu“ ze Sběratelů kostí zahrála Suffron Burrowsová. Producenti se pak ale rozhodli její postavu vypustit. Prostor dostaly herečky Mercedes Masöhnová a Maddie Hassonová. Pro Michaela Clarka Duncana byla postava Lea Knoxe poslední před jeho loňským úmrtím.

Osoby a obsazení seriálu Šestej smysl na Prima Love:


Walter Sherman (Geoff Stults)
Bývalý major utrpěl v Iráku zranění, které mu poškodilo mozek. Zároveň mu ale dalo unikátní schopnost najít i ty nejmenší spojitosti mezi zdánlivě nesouvisejícími fakty. Často pokládá drzé a nevhodné dotazy. Je paranoidní, excentrický, ale také sympatický. Hledání a nalézání věcí i osob je jeho posedlostí.

Leo Knox (Michael Clarke Duncan)
Vdovec a bývalý státní zástupce je spokojeným vlastníkem baru nedaleko moře. Je Walterovým manažerem, „právním poradcem“ a vzhledem k úctyhodné tělesné stavbě také občasným osobním strážcem. Leo je amatérský filozof a nejčastěji cituje náboženskou literaturu. Tvrdí, že Walterovi vděčí za život.

Isabel Zambadaová (Mercedes Masöhnová)

Walterovy výstřelky jí lezou na nervy, jejich přátelství však přesto funguje. Ovšem ve stylu „kamarád taky rád“. Je policejní vyšetřovatelkou a má ambice přestěhovat se z Floridy do Washingtonu, kde se chce stát hlavní státní návladní. Přes den chytá zločince, po večerech studuje práva. Touží do šesti let povečeřet na recepci v Bílém domě.

Willa Mondayová (Maddie Hasson)
Mladá romská delikventka to umí s počítači. Součástí jejího podmínečného propuštění je ale zákaz jejich používání. Podmínku si chce „odkroutit“ prací v Leově baru, kde se stává členkou neoficiálního vyšetřovacího týmu.

Představitelé hlavních rolí seriálu Šestej smysl:


Geoff Stults
Bývalý fotbalista hrával jako profesionál v Evropě. V roce 2001 byl obsazený do takřka nekonečného seriálu Sedmé nebe. Bratra jeho postavy hrál Geoffův skutečný bratr George Stults, se kterým žije v Los Angeles. Pak se objevil v mysteriózních seriálech October Road a Happy Town. Po Šestém smyslu následovaly role v nových komediálních seriálech Ben and Kate a Enlisted.

Michael Clarke Duncan
Za vedlejší roli vraha v dramatu Zelená míle byl nominovaný na Oscara a jeho Medvídek z katastrofického spektáklu Armageddon je nezapomenutelný. Svalnatý herec s charakteristickým hlubokým hlasem údajně obdaroval pěti dolary na ulici každého, kdo ho poznal a znal jeho jméno. V mládí hrával basketball a několik let se živil kopáním příkopů pro naftařskou společnost z Chicaga. Pracoval také jako osobní strážce pro Willa Smithe, Martina Lawrence, Jamieho Foxxe, LL Cool J a rappera The Notorious B.I.G. Když byl známý rapper zastřelen, zrovna za něho zaskakoval kamarád, což vedlo k tomu, že Michael Clarke Duncan práce bodyguarda nechal. Na začátku srpna 2012 zemřel ve věku 54 let na komplikace spojené se zástavou srdce. 

Mercedes Masöhnová

Zkušená seriálová herečka zazářila ve dvou dílech Chucka jako jedna z divokých koček jednotky C.A.T. Větší role se dočkala v letošním hororovém seriálu 666 Park Avenue. Pochází z „mezinárodní“ rodiny, do Ameriky se přestěhovala, když jí bylo dvanáct. O rok později se stala modelkou. Přesto vydržela na škole a na vysoké vystudovala psychologii.  

Maddie Hassonová
Pro osmnáctiletou Maddie je seriál Šestej smysl první velkou hereckou příležitostí. Kromě toho se objevila také v seriálech Grimm a Twisted.

Nový seriál Šestej smysl uvidíte na Prima Love od 1.7. 2013

Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Šestej smysl od 1.7. 2013 na Prima love:

Seriál Šestej smysl od 1.7. 2013 na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !