Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko 21.4. 2013

21. 04. 2013 | Televizní tipy
Hvězdné celebrity a jejich znalosti o vlastní zemi? V dalším dílu zábavné megashow Máme rádi Česko s datem 21.4. 2013 to bude trochu skřípat – z češtiny a zeměpisu by propadli všichni kromě Fanánka!

Máme rádi Česko – 21.4. 2013:


Fanánek si tentokrát do svého hvězdného týmu pozval sexy zpěvačku Terezu Kerndlovou, muže s bezelstným výrazem, odvážného motorkáře a herce Lukáše Pavláska a Milana Šteindlera, který je prý tou nejzkušenější posilou celého týmu, protože „všude byl minimálně dvakrát“! Ani v týmu Kuby Prachaře nebude o krásné ženy nouze, své vědomosti předvede vítězka pěvecké soutěže Gábina Gunčíková, dáma mezi hereckými legendami a skvělá kuchařka Naďa Konvalinková a zpívající herec, moderátor a hudební skladatel Aleš Háma.

Máme rádi Česko 21.4. 2013Hned první soutěžní kolo soutěže Máme rádi Česko s datem 21.4. 2013 s filmovými ukázkami  ukáže, že i na notoricky známých věcech se dá snadno pohořet. Gábina Gunčíková sice správně odpověděla, že filmová klasika Věry Chytilové s Bolkem Polívkou má „sprostý název“, který taky okamžitě nahlas neváhala říct, jenže už jaksi zapomněla, že snímek má vlastně jména dvě! 

Gábina Gunčíková exceluje i v češtinářském kole! Mladá sexy zpěvačka, kterou příští rok čeká maturita, dostala za úkol vyhláskovat francouzské „rendez-vous“ plus tyhle slova vysvětlit. Že to je rande, věděla, s hláskováním ale byla úplně vedle! A tak rudnoucí Gábina rozpačitě skládala písmena jako W, V, O za tichých posměšků publika, a dokonce i svých kolegů. „To je rendez-vous, nebo čínská polívka?“ rýpnul si dokonce její „týmový“ hráč Háma.

Zřejmě největší trapas ale zažila Naďa Konvalinková. V kole, v němž kapitán ostatním  popisuje české velikány, se Naďa trochu spletla a za „nežijící operní pěvkyni, která má zámeček ve Stráži nad Nežárkou“ tipla „nebožku“ Dagmar Peckovou!

To nejlepší nás čeká v pořadu Máme rádi Česko s datem 21.4. 2013 nakonec! U slepé mapy se opět ukázalo, že Fanánek je v zeměpise prostě machr! Jako jediný ze všech hvězdných soutěžících na mapě s přehledem a naprostou přesností excelentně tipoval jeden zeměpisný pojem za druhým! Jenže ani kapitán tentokrát úplně neměl svůj den a v rámci hudebních ukázek nepoznal svoji vlastní písničku, kterou odhalil konkurenční Aleš Háma! Co Fanánek naopak tipoval správně – kolik litrů alkoholu vypije průměrný Čech za rok.

Zábavná megashow Máme rádi Česko v neděli 21.4. 2013 od 20.15 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máme rádi Česko 21.4. 2013:

Máme rádi Česko 21.4. 2013
Máme rádi Česko 21.4. 2013
Máme rádi Česko 21.4. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !