MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michaela Pecháčková slaví narozeniny převážně v ZOO

20. 01. 2024 | Televizní tipy
Už třetí narozeniny oslavila Michaela Pecháčková, alias Sid, na natáčení seriálu ZOO. A u pořádné oslavy nesmí chybět celá rodinka. Mamka, brácha i přítel. Díky ZOO má herečka náhradní rodinu právě na place. Oslavu tak zvládla se Sabinou Laurinovou, Vojtou Vovesným a Šimonem Bilinou. O narozeninovou pusu, dort ani květinu oslavenkyně na place nepřišla. Poslední tři roky tady tráví tolik času, že občas by tu mohla i přespávat. 

Překvapení a první oslava dvacetin se tak povedly na jedničku. „Jsou to už moje třetí narozeniny v ZOO a je to krásné. Je to můj druhý domov, podívejte. Mám tu mamku, bráchu, kluka. Takže skoro jako doma, tam mi ta jedna věc chybí,“ usmívá se Michaela, kterou samozřejmě čeká oslava i doma. „Bude komorní a rychlá, protože celý víkend točím. Musíme to zvládnout rychle, ale o to to bude intenzivnější,“ směje se. 

Michaela Pecháčková slaví narozeniny převážně v ZOOK přání se přidal celý štáb a samozřejmě nechyběli ani kolegové. „Co bych tak Míše popřála? Ať je zdravá, plní se jí všechny sny a přicházejí k ní krásné role. Ať také zůstane nohama na zemi, neztrácí optimismus a v osobním životě je spokojená a zodpovědná,“ svěřila své přání seriálová mamka Sabina Laurinová. Vojtěch Vovesný jako seriálový bratr ví, co na Michaelu platí, a tak se přání rozhodně nebál. „Přeju jí, ať je alespoň z poloviny vtipná jako já. Ať si konečně udělá řidičák, když už jsi tak stará, a do třetice jí přeju, ať mě zase potká v nějakém seriálu.

“ Poslední, kdo se ke všem přidal, byl i seriálový kluk Šimon Bilina. „Milá Míšo, přeju ti hodně lochtání. Ještě víc zmrzliny. A přeju ti, aby si stále žila v tom Barbielandu, ve kterém žiješ. Mám tě moc rád a pokaždé se za tebou těším na natáčení!“ Na place se nešetřilo úsměvy, objetím i sladkým dortem, který hned po natáčení zmizel. Byla to sladká tečka nakonec, stejně tak jako poslední přání, které seriálová Sid dostala od produkce, štábu a lidí kolem – nestresovat se z maturity, přece jsou ještě dva termíny. Jeden v září, druhý v lednu. Napotřetí to dáš! A užij si to a žij!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !