8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový seriál Bezdružice na TV Barrandov

8. 10. 2015 | Televizní tipy
Dlouho očekávaný nový humorný seriál Bezdružice dorazil na televizní obrazovky. O zábavu a komické scénky nebude rozhodně nouze. Pilotní díl nového seriálu odvysílala televizní stanice TV Barrandov v pondělí 5.10. 2015 ve 21:40.

Václav Vydra, Alice Bendová, Josef Carda, Daniel Rous, Dáda Patrasová, Jana Boušková, Jozef Vajda, Mahulena Bočanová, nebo Roman Skamene, to je jen malý výčet slavných českých hereckých jmen, které se objeví v novém televizním seriálu Bezdružice.

Nový seriál Bezdružice na TV BarrandovSeriál je sondou do problémů dnešní doby, kdy se k moci dostanou lidé, kteří vůbec nevědí, co mají dělat. Naštěstí v tomto případě půjde především o humor a vtipné momenty, které z této kombinace neschopnosti a velkých ambicí vznikají.

Slíbili jsme na podzim nový a pestrý program, a tímto svůj slib opět plníme. Pro televizní Skupinu Barrandov jsou Bezdružice prvním komediálním seriálem tak velkého rozsahu,“ řekl o novém seriálu Bezdružice majitel a předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, a jednatel společnosti Barrandov MUZIKA, s.r.o., Mgr. Jaromír Soukup.

A generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá dodává: „Velice nás těší, že se nám podařilo získat do tohoto projektu skutečně velké herecké osobnosti. Proto věřím, že spolu s humorem a nadsázkou divákům nabídneme opravdu nevšední podívanou, která je osloví a bude bavit.

Naším cílem nebylo vysílat další verzi vztahového nebo kriminálního seriálu. Viděli jsme velký potenciál v komediálním seriálu natočeném pouze v exteriérech, a proto padla volba na Bezdružice,“ prozradil programový ředitel Skupiny Barrandov, František Borovský.

Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald“. Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh…

Nový komediální seriál Bezdružice na TV Barrandov.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !