Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013

14. 03. 2013 | Televizní tipy
Pátý díl soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 je tady! A s ním opět pět soutěžících, kteří se v šesti hracích kolech poperou až o sto tisíc korun. Do finále se protrpí jenom jeden z nich. Kdo to bude a kolik peněz si nakonec odnese? To uvidíme již ve čtvrtek 14.3. 2013 na Prima Cool.

Pekelná výzva – 5. díl – 14.3. 2013:


V pátém dílu soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 se nám o zábavu bude starat těchto pět soutěžících: Honza, Tomáš, Jakub, Lucka a David. A protože místy půjde o hodně emočně vypjaté chvilky, je důležité si těchto pět statečných nejprve představit. A to, jak v Pekelné výzvě jinak, než formou jednoduchých tipovacích otázek. Dozvíte se, kdo vymyslel nejoriginálnější trik, jak se zbavit druhého pohlaví a o co šlo, kdo jel za autem na in-linech rychlostí 190 kilometrů v hodině nebo kdo přistihl rodiče své přítelkyně při orálním sexu. Jakmile se hráči dozvědí, co jsou zač, hra začíná. Mají před sebou pět kol a v každém z nich jinou, vždy pekelnou výzvu.

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013První hra 5. dílu pořadu Pekelná výzva ze 14.3. 2013 je sladká a rozhodně není vhodná pro diabetiky. Soutěžící dostanou dortíky, které si musí rozbíjet o obličej. Jenom tak se totiž mohou přihlásit k odpovědi na otázky, které pokládá moderátorka Iva Pazderková. Sladké ale zdá se soutěžícím svědčí, odpovídají s přehledem a nezaváhají u jediné otázky. To druhá pekelná výzva, kdy si kvůli možnosti odpovědět, musí krášlit obličej gumičkami, je už podstatně bolestivější. A na odpovědích je to hned znát. Takže se například dozvíme, že do sýrového fondue se namáčí ovoce, sýr, nachos a maso. Že by to mohl být chléb, nenapadne nikoho.  

5. díl soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 pokračuje dál. A teď to teprve bude pořádně bolet. Ve třetím kole budou soutěžící opět odpovídat na otázky. Malý rozdíl však bude v tom, jak se přihlásí k odpovědi. Budou sice mačkat bzučák, ale nebude to jen tak, protože bude zarostlý něčím, co pekelné píchá. A aby to bylo ještě složitější, budou si muset zavázat oči a doplňovat – i když v tomto případě je lepší říct spíš „vymýšlet" nová – přísloví. Honza si například myslí, že neštěstí nechodí po horách, ale po zemi. Kuba tvrdí, že odříkaného chleba krajíc neukrojíš, a David zase, že kdo seje vítr, sklízí úspěch.  Bohužel.

Ale to už se dostáváme do čtvrtého kola
. V něm se opět bude jíst a odpovídat. Každopádně protože jsme ve čtvrtém kole a finále je tudíž na dosah, žádné dortíky! Teď se teprve ukáže, kdo má opravdu motivaci vyhrát a je ochoten hodně skousnout…! Nebo snad spolknout? Po hostině pochopitelně musí přijít úleva a i tu soutěžícím poskytneme. Budete překvapeni, jak originálně se dá přihlásit o odpověď na otázku a jak originálně se dá odpovědět. Přesto všechno vítěz ani v tomhle kole ještě nemá tak úplně vyhráno. Je před ním totiž ještě kolo poslední, kde je soupeřem sám sobě. Opět odpovídá na otázky a za každou nezdařenou odpověď musí spálit 20 tisíc korun. Po takovém utrpení by si výhru jistě zasloužil, ale na zásluhy se v Pekelné výzvě nehraje.

Kolik peněz nakonec poputuje do pekelného kotle a kolik do jeho kapsy, uvidíte v 5. dílu soutěže Pekelná výzva již tento čtvrtek 14.3. 2013 od 20.15 na Prima Cool.

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013:

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !