8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Melissa & Joey na Smíchově

30. 04. 2016 | Televizní tipy
Nový seriál Melissa & Joey mohou diváci sledovat na stanici SMÍCHOV každý den od 20:00. Je to už více než 13 let, co se přestal natáčet americký televizní seriál Sabrina – mladá čarodějnice, kde hlavní roli ztvárnila Melissa Joan Hart.

Jak se za ta léta proměnila, a jak nyní vypadá, vás možná překvapí. Po skončení seriálu Sabrina, mladá čarodějnice, se na nějaký čas vzdala televizní kariéry a s manželem vychovávala jejich tři krásné kluky. Dnes již 40 letá Melissa navíc v poslední době shodila neuvěřitelných 18 kg a je z ní opravdu kost.

Seriál Melissa & Joey na SmíchověV roce 2009 si Melissa splnila svůj sen z dětství a otevřela obchod s cukrátky v Kalifornii a tomuto podnikání se s manželem věnuje dodnes. 

V roce 2010 se Melissa vrátila na televizní obrazovky a začala opět natáčet další úspěšný seriál Melissa & Joey, který ve čtvrtek 28. dubna začíná vysílat stanice Smíchov. Seriál vypráví o místní političce Mel pocházející z politické rodiny.

Když její rodinou otřese skandál, který nechává její neteř Lennox a synovce Rydera bez rodičů a tak se jich Mel ujímá. Zatímco Joe bývalý obchodník zbankrotoval a nyní hledá novou práci. Když Mel přijde na to, že starat se o rodinu a mít vlastní život není jednoduché, najímá Joeho jako novou chůvu.

Nový seriál Melissa & Joey mohou sledovat na stanici SMÍCHOV každý den od 20:00


Zdroj, foto: Smíchov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !