8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 26.10. 2012

26. 10. 2012 | Televizní tipy
Show Jana Krause s datem 26.10. 2012 bude plná exkluzivních hostů. Exkluzivní a ostří hosté: americká politička českého původu Madeleine Albrightová, bývalý ředitel tajné služby Karel Randák a milovník chilli Jan „Konrád" Bruncko, zavítají do Show Jana Krause.

Show Jana Krause – 26.10. 2012:

Madeleine Albrightová (Albright) – americká politička českého původu, bývalá ministryně zahraničních věcí USA (Secretary of State), historicky první žena v tomto úřadu, bývalá velvyslankyně USA při OSN. Ve své době nejmocnější žena tehdejšího světa. Politička, která se celý svůj život věnovala ženské otázce v mnoha zemích. Žena, jež nikdy neztrácela nadhled nad svou profesí a smysl pro humor. V Čechách jí právě vychází kniha „Pražská zima“.

Show Jana Krause 26.10. 2012Karel Randák – bývalý ředitel tajné služby, v současnosti člen správní rady Nadačního fondu proti korupci, se v září 2012 rozhodl, že bude kandidovat na českého prezidenta.

Jan „Konrád" Bruncko – milovník chilli a historicky první nositel titulu Chilližrout – vítěz prvního ročníku stejnojmenné soutěže. Soutěž o tento titul pořádalo sdružení Chilližrouti, které sdružuje hobby pěstitele a konzumenty chilli. Soutěžilo se v pojídání pálivých pokrmů – soutěžícím se podávaly omáčky nebo chilli papričky na klobáse, kousku chleba, zelenině atd. „Na lžičce nám přistávaly omáčky s pálivým kapsaicinem na kolečku klobásky, soustu krkovičky či cherry rajčátku.

Začínalo se od dávek, které připomínaly známé hospodské tabasko," popisuje v Show Jana Krause vysílané 26.10. 2012 vítěz. Nakonec došly vzorky až k takovým extrémům, které i vášniví milovníci superpálivých čerstvě nasekaných jalapeños a habaneros označovali jako smrtící. „Chvílemi jsem měl pocit, že mi to sežralo všechen kyslík, co jsem dýchal, a prožralo díru v žaludku. Nic pálivějšího jsem v životě nejedl,"
komentuje to Bruncko.

Jan Bruncko z Chramostů – člen chilli klubu a milovník chilli v 11. kole dokázal pozřít na lžičce chilli omáčku, která měla více než 600 tisíc takzvaných Scovilleho jednotek na stupnici pálivosti. V soutěži jednoznačně zvítězil.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 26.10. 2012 večer na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !